reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
MaMicurina u mnie jest tak samo zazwyczaj, bo jak idziemy na to dokładniejsze usg do szpitala to lekarz pokazuje wszystko mężowi (widzi pan, tu jest rączka, widzi pan tu serduszko....), a mnie każe leżeć i się nie ruszać, bo obraz zanika, a ekranu nie da się przestawić w drugą stronę - ot i cała sprawiedliwość
Ale najważniejsze że z Waszym Maluszkiem wszystko ok i tu masz powód do radości :-)

a wiec ja juz po dzidzi niedalo sie podgladnac bo pepowina przeszkadzala ale ladnie widzielismy serduszko pukajace,mozg,uszka nosek malutenki i nawet nam dzidizus pokazal jak polyka sobie plyny :) hehe i tak fajnie wygladalo jak by chciala je pogrysc tak buzia ruszala :) zoladeczek pelny miala wiec byla najedzona slicznie ruszala raczkami :) machala nam :) sliczna dzidzia szkoda tylko ze zapomnialam zapytac ile ma cm ale to dlatego ze wyniki moje sa zle :( jak to pani doktor powiedziala dzidiz mnie zjada ;) wszystkie witaminki mi bierze przepisane mam jakies inne leki zeby to wsyztsko przyswoic sobie musze jesc kwas magnez jakis inny i jakies tam inne leki jeszcze ale sie rozczytac niemoge oprocz tego luteine nadal i to by bylo chyba natyle :) a pani doktor powiedziala ze to chyba dziewczynka bedzie wiec mama nadzieje ze sie dowiem za miesiac kolejna wizyta 10.11 a i nadal mam sie oszczedzac :) ale dpbzre ze z dzidzia jest wsyztsko dobrze :)

mini a no szkoda szkoda ale najwazniejsze ze zdrowa duza hehe dziewczynka hehe (pozostanie jeszcze dziewczynka przez kolejny miesiac ) ;) a wiec czekamy na kolejne wiesci a i przytylam od ostatniej wizyty 5 kg :szok: i jest 67 :szok: a martwilam sie ze nietyje

reklama
Do góry