reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
MaMicurina u mnie jest tak samo zazwyczaj, bo jak idziemy na to dokładniejsze usg do szpitala to lekarz pokazuje wszystko mężowi (widzi pan, tu jest rączka, widzi pan tu serduszko....), a mnie każe leżeć i się nie ruszać, bo obraz zanika, a ekranu nie da się przestawić w drugą stronę - ot i cała sprawiedliwość
Ale najważniejsze że z Waszym Maluszkiem wszystko ok i tu masz powód do radości :-)

a wiec ja juz po dzidzi niedalo sie podgladnac bo pepowina przeszkadzala ale ladnie widzielismy serduszko pukajace,mozg,uszka nosek malutenki i nawet nam dzidizus pokazal jak polyka sobie plyny :) hehe i tak fajnie wygladalo jak by chciala je pogrysc tak buzia ruszala :) zoladeczek pelny miala wiec byla najedzona slicznie ruszala raczkami :) machala nam :) sliczna dzidzia szkoda tylko ze zapomnialam zapytac ile ma cm ale to dlatego ze wyniki moje sa zle :( jak to pani doktor powiedziala dzidiz mnie zjada ;) wszystkie witaminki mi bierze przepisane mam jakies inne leki zeby to wsyztsko przyswoic sobie musze jesc kwas magnez jakis inny i jakies tam inne leki jeszcze ale sie rozczytac niemoge oprocz tego luteine nadal i to by bylo chyba natyle :) a pani doktor powiedziala ze to chyba dziewczynka bedzie wiec mama nadzieje ze sie dowiem za miesiac kolejna wizyta 10.11 a i nadal mam sie oszczedzac :) ale dpbzre ze z dzidzia jest wsyztsko dobrze :)

mini a no szkoda szkoda ale najwazniejsze ze zdrowa duza hehe dziewczynka hehe (pozostanie jeszcze dziewczynka przez kolejny miesiac ) ;) a wiec czekamy na kolejne wiesci a i przytylam od ostatniej wizyty 5 kg :szok: i jest 67 :szok: a martwilam sie ze nietyje

reklama
Do góry