anula_mm
czekając na...
połówkowe ja mam za 3 tygodnie 18 października i skończę wtedy równo 20t
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja polowkowe mam w 21 tc tak kazala pani doktor przyjsc ze wzgledu n to ze podobno w tym tygodniu (21) najwiecej da sie zauwazyc) wiec u mnie termin wypda na 4 listopdi juz sie boje jak cholera ;/kochane kiedy sie wybieracie na usg połówkowe?? bo ja własnie mam dylemat bo na usg chodze prywatnie do innego gina i tak myślałam zeby isc 28 pazdziernika wtedy bedzie ok 20-21tc wiec chyba idobrze??
mata-kow a jaki kwas mlekowy będziesz sobie aplikowac, taki do pochwowy?Ja po wizycie - grzybek wykurzony - profilaktycznie mam jeszcze kwas mlekowy -1-2 razy w tyg. sobie aplikować, żeby infekcja nie wróciła.