reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
ja mam wizytę 04.10.2011 i będzie na pewno usg,a na następna to nie wiem wypada 1 listopad a to wolny dzień,nie wiem na kiedy będzie wizyta to i od razu będe miała usg a to już będzie u mnie prawie 22 tydzień ciąży

Hej :)

Ja podobnie jak anula mam usg 18.10 i to będzie dokładnie 20 tydzień i 2 dzień :) - lekarz sam wybrał datę, ale z tego co się dowiedziałam najlepiej 20-21 tydzień :)

kochane kiedy sie wybieracie na usg połówkowe?? bo ja własnie mam dylemat bo na usg chodze prywatnie do innego gina i tak myślałam zeby isc 28 pazdziernika wtedy bedzie ok 20-21tc wiec chyba idobrze??
Ja polowkowe mam w 21 tc tak kazala pani doktor przyjsc ze wzgledu n to ze podobno w tym tygodniu (21) najwiecej da sie zauwazyc) wiec u mnie termin wypda na 4 listopdi juz sie boje jak cholera ;/

Ja jutro mam wizyte mam nadzieje ze mnie zbada ginekologicznie czy juz grzybek znikl ! bo ja oszeleje z ta nystatyna to raz a dwa chce zeby sprawdzil czy wsio jest ok tak dla pewnosci i skierownia n bdni krwi musze wziasc!!!

Ja po wizycie - grzybek wykurzony - profilaktycznie mam jeszcze kwas mlekowy -1-2 razy w tyg. sobie aplikować, żeby infekcja nie wróciła. Szyjka ok, wyniki ujdą, witamin brac nie kazał, jedynie codziennie mięsko wcinać. Lekka anemia z wyników mogła byc spowodowana tym, że ząb był chory.
USG niestety nie było, następna wizyta, juz z usg za miesiąc (początek 22 tc) i zaraz po niej umówię się prywatnie do gina na połówkowe (bo w ośrodku nie ma dobrego sprzętu do tego badania).
Na moje pytanie czy 22-23 tc nie za późno na połówkowe - gin mnie uspokoił, że to najlepszy czas, bo w 20 tc istnieje możliwośc, że nie wszystko jeszcze uda się zbadać.

heloo
mata- super wiesci po wizycie!

ja mam polowkowe usg 8 pazdziernika w sobote rano o 8, to bedzie zdaje sie 20tc i iles tam dni. doczekac sie juz niemoge i siedze jak na szpilkach odliczajac dni.

reklama
Do góry