reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

A to moja Dzidzia ma 13 tygodni jesteśmy już po pierwszych prenatalnych wszystko w porządku :)))

Załączniki

• bobi modyfikacja.jpg
    bobi modyfikacja.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 39
  • dzidzia cała.jpg
    dzidzia cała.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
eva slicznosci :) super ze wsyztsko dobrze :) Angel u ciebie tez bedzie dorze zobaczysz z calego serca ci tego zycze buziaki dla was daj znac jak dolecisz i jak porobisz badania :) trzymamy kciuki

Eva śliczna dzidzia, cieszę się, że wszystko ok :-)

ja dziś po wizycie, dzidzia zdrowa, serduszko bije
tylko się udenerwowałam w tej poczekalni ale już o tym pisałam, wrrrrrrrrr :no:
chciałam żeby lekarz powiedział mi ile ma dzidziuś wzrostu to mi powiedział, że się nie da, bo już jest za duży :-)
takie mają usg w tej przychodni, że szkoda gadać; zamiast te głowicy półokrągłej to taka kulka i nie da się dzidzia w całości złapać
odstawił mi duphaston z czego jestem zadowolona ale zostały mi jeszcze prawie 2 opakowania, więc chyba je sobie na pamiątkę zostawię ;-)ciągle biorę fraxeparynę, mam tak pokuty brzuch, że ciężko odpowiednie miejsce znaleźć ale co tam, skoro to dla dobra dziecka :tak:
następna wizyta za 3 tygodnie

kamilaedi fotek nie mam i nie wiadomo nic jeśli chodzi o płeć, bo to usg jest takie, że może w 9 miesiącu coś będzie się dało zobaczyć ;-)może na połówkowym pójdę na usg do szpitala i coś tam lekarz wyszuka :-)

reklama
kochane kiedy sie wybieracie na usg połówkowe?? bo ja własnie mam dylemat bo na usg chodze prywatnie do innego gina i tak myślałam zeby isc 28 pazdziernika wtedy bedzie ok 20-21tc wiec chyba idobrze??

Do góry