reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ja po wizycie- już ostatniej mam nadzieje.
Mam od lekarza przykaz urodzić do 9 dni, a jak nie to w przyszły piątek (czyli w termin porodu) mam się pojawić w szpitalu na ktg
Szyjka miękka, rozwiera się... mam męczyć męża ;-) tylko nie wiem czy się da bo chyba spanikował :-D
ja tez już zaczynam panikować, że podczas porodu wpadnę w histerię leku przed bólem...

no nic to czekam na akcję

reklama
Last to czekamy na wieści co postawi lekarza :))

Trawa to powdzenia w meczeniu meza hehe I ja również weszłam w etap stresu przed porodem, bólem..po porodzie co bedzie i wgole.. ehh tyle czekania i taki moment chyba ma kazdy :))

byłam u lekarza
zrobił wymaz
młody ma ponoć już około 3700:szok:-ja wiem ze tolerancja jest +_ 300-400 ale i tak sie przerazilam bo nie chce cesarki :-(
wygląda na to że to już jedna z ostatnich wizyt

MaMicurina wierzyć się nie chce w tę wagę, zwłaszcza patrząc na Twój brzuszek - niby to nie wyznacznik, ale bez przesady...
Poza tym waga to nie wszystko - liczy się obwód główki, więc duża waga nie musi być wcale a wcale wskazaniem do cesarki.
Więc się nie przerażaj - na pewno będzie ok.

podziwiam Was dziewczyny, ja teraz już jak wiem jak to jest po cesarce chyba nie zdecydowałabym się na poród sn:D

reklama
Mami no to duży maluch siedzi sobie :)
Mój poodbnie teraz pewnie waży
Nam na Szkole rodzenia mówiła położna,że w moim szpitalu wskazania do cesarki są powyżej 4,5 kg dopiero

Do góry