reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ja po wizycie- już ostatniej mam nadzieje.
Mam od lekarza przykaz urodzić do 9 dni, a jak nie to w przyszły piątek (czyli w termin porodu) mam się pojawić w szpitalu na ktg
Szyjka miękka, rozwiera się... mam męczyć męża ;-) tylko nie wiem czy się da bo chyba spanikował :-D
ja tez już zaczynam panikować, że podczas porodu wpadnę w histerię leku przed bólem...

no nic to czekam na akcję

reklama
Last to czekamy na wieści co postawi lekarza :))

Trawa to powdzenia w meczeniu meza hehe I ja również weszłam w etap stresu przed porodem, bólem..po porodzie co bedzie i wgole.. ehh tyle czekania i taki moment chyba ma kazdy :))

byłam u lekarza
zrobił wymaz
młody ma ponoć już około 3700:szok:-ja wiem ze tolerancja jest +_ 300-400 ale i tak sie przerazilam bo nie chce cesarki :-(
wygląda na to że to już jedna z ostatnich wizyt

MaMicurina wierzyć się nie chce w tę wagę, zwłaszcza patrząc na Twój brzuszek - niby to nie wyznacznik, ale bez przesady...
Poza tym waga to nie wszystko - liczy się obwód główki, więc duża waga nie musi być wcale a wcale wskazaniem do cesarki.
Więc się nie przerażaj - na pewno będzie ok.

podziwiam Was dziewczyny, ja teraz już jak wiem jak to jest po cesarce chyba nie zdecydowałabym się na poród sn:D

reklama
Mami no to duży maluch siedzi sobie :)
Mój poodbnie teraz pewnie waży
Nam na Szkole rodzenia mówiła położna,że w moim szpitalu wskazania do cesarki są powyżej 4,5 kg dopiero

Do góry