reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ja tez mam jutro na 18 z polozna.. W szpitalu ale tylko dlatego, ze znowu miala urlop w zeszlym tygodniu i pelny terminarz na ten tydzien.. Wepchnela mnie jutro na swoj dyzur do szpitala ;/
Ale nie wiem czy to czyms spowodowane, ale powiem jej, ze swedzi mnie cialo, wydaje mi sie, ze spuchlam i mam bole glowy od paru dni. Moze to nic, ale ciekawa jestem czy chociaz podepnie raz do ktg..
No i spytam co z ta indukcja.

reklama
ja jutro tez do gina jak dotrwam, tzn jak sie dzis jeszcze nic nie wydarzy :p i co znów usłyszę "ma pani rozwarcie na 3cm, prosze męża do roboty zaciągnąć i jutro bądź w niedziele zapraszam na porodówke" :/ ehhh i dupa znów kolejny tydzień przechodzę i nic znając życie się nie wydarzy :))

trzymam kciuki za udane wizyty!

Ja juz po wizycie wszystko cacy no i czekam na poniedzialek bo zrobia usg i z doktorem bede rozmawiac-a odnosnie mojej mokrej bielizny to prawdopodobnie wydzielina ew czop bo wody maja sie dobrze, do poniedzialku chyba nie wytrwam hehe.

Last a męczysz ty tego chłopa jak należy?? ;))
Ola jeszcze raz graty!
Ewstra no prosze i na usg jeszcze sie na koniec załapałaś :) ( - Kamila co z nami nie tak, ze nas olewaja cala ciaze ? :-D )
Aha a skad wiedza, ze wody maja sie dobrze?? A nie wlasnie sie sączą po troszku ??

Ja wczoraj miałam wizytę

Test na paciorkowca negatywny, więc świństwa nie wyhodowałam :)
Położna podłączyła mnie pod KTG, ale mały miał w nosie i sobie spał przez 40 minut, dopiero potem zaczęli mi machać brzuchem jak głupki to się łaskawie panicz obudził
Wszystko ok, skurcze pokazały się ale jak to lekarka powiedziała " z takich skurczy to raczej Pani dziś nie urodzi "
Tunia no i nie uwierzysz co lekarka powiedziała?
Że kanał to jeszcze zamknięty hahaha a ja na cud liczyłam:-D
Ale powiedziała,żebym nie panikowała, bo może mnie nagle złapać, albo wody odejść a do tego rozwarcie nie jest potrzebne
Jutro idę na badania ostatnie badania krew, mocz, kiła bo oczywiście jak mówiłam na poprzedniej wizycie zapomniała mi dać skierowań i była mega zdziwiona wczoraj,że tych wyników nie mam hahaha
No i następne KTG w środę

Hehehehhe no dokłądnie jak mowilas, wtedy nie dała i bedzie wielce zdziwiona na tej wizycie :D Coza baba ja jego..
No ale ogolnie to pozytyw :))
Pozamykana ale co tam, to akurat pisza wszedzie, ze rano na wizycie potrafia byc zamkniete a wieczorem sie akcja zaczyna :cool2: I tego sie trzymajmy :)

reklama
Angel bo test mi zrobili i wyszlo ze wszystko dobrze, swoja droga zazdrosze tobie i kamili bo macie prawidlowa ciaze i nie musicie sie tak byjac kilka razy w tyg do szpitala-meczace to jest serio

Do góry