reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ja tez mam jutro na 18 z polozna.. W szpitalu ale tylko dlatego, ze znowu miala urlop w zeszlym tygodniu i pelny terminarz na ten tydzien.. Wepchnela mnie jutro na swoj dyzur do szpitala ;/
Ale nie wiem czy to czyms spowodowane, ale powiem jej, ze swedzi mnie cialo, wydaje mi sie, ze spuchlam i mam bole glowy od paru dni. Moze to nic, ale ciekawa jestem czy chociaz podepnie raz do ktg..
No i spytam co z ta indukcja.

reklama
ja jutro tez do gina jak dotrwam, tzn jak sie dzis jeszcze nic nie wydarzy :p i co znów usłyszę "ma pani rozwarcie na 3cm, prosze męża do roboty zaciągnąć i jutro bądź w niedziele zapraszam na porodówke" :/ ehhh i dupa znów kolejny tydzień przechodzę i nic znając życie się nie wydarzy :))

trzymam kciuki za udane wizyty!

Ja juz po wizycie wszystko cacy no i czekam na poniedzialek bo zrobia usg i z doktorem bede rozmawiac-a odnosnie mojej mokrej bielizny to prawdopodobnie wydzielina ew czop bo wody maja sie dobrze, do poniedzialku chyba nie wytrwam hehe.

Last a męczysz ty tego chłopa jak należy?? ;))
Ola jeszcze raz graty!
Ewstra no prosze i na usg jeszcze sie na koniec załapałaś :) ( - Kamila co z nami nie tak, ze nas olewaja cala ciaze ? :-D )
Aha a skad wiedza, ze wody maja sie dobrze?? A nie wlasnie sie sączą po troszku ??

Ja wczoraj miałam wizytę

Test na paciorkowca negatywny, więc świństwa nie wyhodowałam :)
Położna podłączyła mnie pod KTG, ale mały miał w nosie i sobie spał przez 40 minut, dopiero potem zaczęli mi machać brzuchem jak głupki to się łaskawie panicz obudził
Wszystko ok, skurcze pokazały się ale jak to lekarka powiedziała " z takich skurczy to raczej Pani dziś nie urodzi "
Tunia no i nie uwierzysz co lekarka powiedziała?
Że kanał to jeszcze zamknięty hahaha a ja na cud liczyłam:-D
Ale powiedziała,żebym nie panikowała, bo może mnie nagle złapać, albo wody odejść a do tego rozwarcie nie jest potrzebne
Jutro idę na badania ostatnie badania krew, mocz, kiła bo oczywiście jak mówiłam na poprzedniej wizycie zapomniała mi dać skierowań i była mega zdziwiona wczoraj,że tych wyników nie mam hahaha
No i następne KTG w środę

Hehehehhe no dokłądnie jak mowilas, wtedy nie dała i bedzie wielce zdziwiona na tej wizycie :D Coza baba ja jego..
No ale ogolnie to pozytyw :))
Pozamykana ale co tam, to akurat pisza wszedzie, ze rano na wizycie potrafia byc zamkniete a wieczorem sie akcja zaczyna :cool2: I tego sie trzymajmy :)

reklama
Angel bo test mi zrobili i wyszlo ze wszystko dobrze, swoja droga zazdrosze tobie i kamili bo macie prawidlowa ciaze i nie musicie sie tak byjac kilka razy w tyg do szpitala-meczace to jest serio

Do góry