reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

A ja po wizycie u gina, przy badaniu tak mnie pogniótł,że nie wiem czy nie pojadę....sam stwierdził,że bardzo możliwe że się dziś ruszy, ale jak dzieć stwierdzi że jeszcze nie pora i jednak nie wyskoczy dziś to we wtorek mam przyjechać do szpitala jak będzie miał dyżur, pewnie podłączy KTG i będziemy czekać dalej jak coś.
aacha i dzieć waży 3800g:szok: powiedziałam ginkowi,że się cykam bo Jagoda 3200 miała a ja w środku popękałam to gdzie tu 4kilosy? ale mnie uspokoił,że teraz będzie lepiej:-D haha jasne - przecież nie może zasiać paniki:-D
a i szyjka 1,5cm a rozwarcie na 2

reklama
Ola nie chce nic mówić, ale właśnie dzis mi sie snilo, ze składałyśmy tobie gratulacje :))

Dziewczyny...no dzięki napewno jest dobrze.
Jednak wbrew pozorom naprawde ciężko się odciąć od tego co Wy tu piszecie o waszych wizytach i prowadzeniu ciąży..
Wiem, ze wyjscia nie ma..no ale zycie w takiej kompletnej niewiedzy a w tak waznej rzeczy jak ciaza jest czasami dobijajace.

reklama
ewstra- to i tak dobrze ze w poniedzialek sie czegokolwiek spodziewasz, ja mam wizyte tez w poniedzialek, ale nie spodziewam sie niczego... wrecz mam nastawienie ze musze sie ciagnac na przez cala wioche (ok 25 min w jedna strone) a wizyta trwa cale 5 minut:eek::eek: wiec nie bardzo mam ochote na to spotkanie...
ta ich tasiemka zaczyna mnie dobijac.....

Do góry