reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Pewnie, pewnie , ze dobrze , ze sprawdzili.. Nastraszyla tylko troche nas, potem tyle godzin siedzenia i czekania w niepewnosci.. a jeszcze wczorajszy dzien taki byl ciezki.. No kiepsko to wszystko znowu sie zlozylo..
Ciesze sie, ze jest ok.. ale dzis czuje sie jeszcze gorzej po tym wszystkim i uleciala cala radosc z oczekiwania na małego:(
No i zagadka zostalo skad te bóle głowy od samego przebudzenia.. zaraz pękne chyba

Kto ma wizytki dzis kciuki zacisniete.
Ja wczoraj ktg za wszystkie czasy mialam, bo zapomnieli o mnie i lezalam godzine i 40 minut pod nim ;) Ale z tego co widzialam to bez skurczy, kilka sama czulam i do 40% podskoczylo, ale co to jest. Swoja droga prog bólu obnizyl mi sie do 0 chyba jak takie cos czulam :sorry2:

reklama
Angel a mierzyłaś sobie ciśnienie?? może masz za wysokie albo za niskie?? może masz ciśnieniomier w domu...

No i co i nic:-)

W kazdej chwili moge urodzic tak dzisiaj uslyszalam:-)jak powiedzialam ze ja juz dzisiaj moge zostac to sie zaczal smiac:-D
Serduszko ok:-)
Przyjechac do szpitala mam gdy:
-odejda mi wody
-skurcze co 5 minut
-ruchy jezeli bedzie mnie niz 4 na godzine tez przyjechac:-)
-27 gdybym jeszcze nie urodzila beda wywolywac, ale mam nadzieje ze moje kochane dziecko zlituje sie nademna i wyjdzie wczesniej termin mam na 22 wiec mogl by nawet przed tym 22:-D

Tunia to wieście najlepsze z możliwych, tylko teraz czekać :)

abed mam i własnie mierzac przy bólu jest podwyższszone.. Z tego wzgledu tez i mialam te badanie wczoraj ale nic nie wyszło..

I ja po wizycie, małej serduszko bije jak dzwon, ładnie pięknie, woda w organizmie sie zbiera puchne jak nie wiem co :/ rano jak wstaje to stopy mam jak shrek :/ ehhh :/ u gina ok, rozwarcie dalej mam na 3cm, lekarz badał i czuł już główkę więc szyjka się skraca (ostatnio czuł tylko opuszkiem palca), w każdej chwili mogę urodzić więc czekać ale jeżeli bym do czwartku nie urodziła to mam jechac 30km do szpitala tam gdzie mój gin przyjmuje zrobi mi ktg i zobaczymy co daleja najlepsze jest to ze 16-stego idzie na urlop :/ , torby do szpitala mam ze soba wziąć w razie czego i pytał mi sie czy bym wolała urodzic 15-stego czy czekać :p a ja do niego "jasne że urodzić" więc ten tylko powiedział że jak przyjade to zobaczymy wiec tylko czekać na bieg wydarzeń bądź czekać do czwartku.

reklama
Do góry