reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

kasiulek- no to cierpliwie czekamy z Toba ;-)
mini- super, ze wszystko ok, teraz tylko czekac na wynik
marusia- najwazniejsze, ze wszystko ok :-D

no i ja juz po wizycie u nas siku, cisnienie i serducho ok, tasiemka byla i tez wyniary ponoc ok :) nastepna wizyta dwa dni przed terminem 12/03
wiec kolejne dwa tyg turlania sie ........

reklama
Marusia - super wiadomości to już niedługo :-)
KAmila- śmieszne te wizyty tasiemka heh :-DSzkoda że nie wiesz nic więcej ale nie musisz się stresować że to już
A ja o wizycie napisałam nie w tym wątku co trzeba z góry przepraszam...

ewstra- powiedzieli ze wszystko ok, z wymiarami macicy jestem juz przy gornej granicy, ale jakos nikt nie wykazuje zainteresowania ze bedzie duze dziecko... a ja juz chyba niemam sily z nimi sie przepychac............ co ma byc to bedzie.... smieje sie z tych wizyt bo inaczej to musialabym plakac... wazne ze maluch ma sie cieszyc dobrze... trudno najwyzej mnie porozrywa i juz nigdy nie bede sie sexem :sorry2:

to faktycznie nie dziwie sie ze przy nastepnym dziecku zmiejszaja ilosc wizyt-wystarcza tylko te dwie co krew pobieraja i na porodowke :) to ja sie pewnie tez nie doczekam jakis istotnych informacji ech...

ewstra- powiedzieli ze wszystko ok, z wymiarami macicy jestem juz przy gornej granicy, ale jakos nikt nie wykazuje zainteresowania ze bedzie duze dziecko... a ja juz chyba niemam sily z nimi sie przepychac............ co ma byc to bedzie.... smieje sie z tych wizyt bo inaczej to musialabym plakac... wazne ze maluch ma sie cieszyc dobrze... trudno najwyzej mnie porozrywa i juz nigdy nie bede sie sexem :sorry2:

kamila zam ten bol... ja jutro do mojej poloznej ale stwierdzialam ze zrobie jej chalange :) popytam o GBS i wogole co zamierzaja ze mna zrobic teraz bo mam stwierdzone ze maly jest duzy ( w 37 tyg wazyl ponad 3800) i ze wiek ciazy w 37 tyg byl okreslony na 41 i 6 dni... :shocked2: tak wiec niech sie babiczka okresli jak to ma wygladac , bedzie ciezka rozmowa :tak: ja latwo nie ustepuje hihi a po za tym pewnie pomaca zbada siuski i cisnienie i bedzie probowala sie pozbyc problemu jak co 2 tyg... well zobaczymy odezwe sie jutro i dam zanc ; najbardziej ciekawa jestem co mi powie w temacie GBS infekcji :tak:

reklama
agusia- jak to co ci powie, ze jest niewiele przypadkow zachorowan i, ze nie jest to badanie konieczne...

mini- ja na bank do nastepnej wizyty wytrwam... zobaczycie bede ta co przenosi..........

mi to juz sie niechce z nimi walczyc tutaj... szkoda nerwow..........:dry:

Do góry