reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

kasiulek- no to cierpliwie czekamy z Toba ;-)
mini- super, ze wszystko ok, teraz tylko czekac na wynik
marusia- najwazniejsze, ze wszystko ok :-D

no i ja juz po wizycie u nas siku, cisnienie i serducho ok, tasiemka byla i tez wyniary ponoc ok :) nastepna wizyta dwa dni przed terminem 12/03
wiec kolejne dwa tyg turlania sie ........

reklama
Marusia - super wiadomości to już niedługo :-)
KAmila- śmieszne te wizyty tasiemka heh :-DSzkoda że nie wiesz nic więcej ale nie musisz się stresować że to już
A ja o wizycie napisałam nie w tym wątku co trzeba z góry przepraszam...

ewstra- powiedzieli ze wszystko ok, z wymiarami macicy jestem juz przy gornej granicy, ale jakos nikt nie wykazuje zainteresowania ze bedzie duze dziecko... a ja juz chyba niemam sily z nimi sie przepychac............ co ma byc to bedzie.... smieje sie z tych wizyt bo inaczej to musialabym plakac... wazne ze maluch ma sie cieszyc dobrze... trudno najwyzej mnie porozrywa i juz nigdy nie bede sie sexem :sorry2:

to faktycznie nie dziwie sie ze przy nastepnym dziecku zmiejszaja ilosc wizyt-wystarcza tylko te dwie co krew pobieraja i na porodowke :) to ja sie pewnie tez nie doczekam jakis istotnych informacji ech...

ewstra- powiedzieli ze wszystko ok, z wymiarami macicy jestem juz przy gornej granicy, ale jakos nikt nie wykazuje zainteresowania ze bedzie duze dziecko... a ja juz chyba niemam sily z nimi sie przepychac............ co ma byc to bedzie.... smieje sie z tych wizyt bo inaczej to musialabym plakac... wazne ze maluch ma sie cieszyc dobrze... trudno najwyzej mnie porozrywa i juz nigdy nie bede sie sexem :sorry2:

kamila zam ten bol... ja jutro do mojej poloznej ale stwierdzialam ze zrobie jej chalange :) popytam o GBS i wogole co zamierzaja ze mna zrobic teraz bo mam stwierdzone ze maly jest duzy ( w 37 tyg wazyl ponad 3800) i ze wiek ciazy w 37 tyg byl okreslony na 41 i 6 dni... :shocked2: tak wiec niech sie babiczka okresli jak to ma wygladac , bedzie ciezka rozmowa :tak: ja latwo nie ustepuje hihi a po za tym pewnie pomaca zbada siuski i cisnienie i bedzie probowala sie pozbyc problemu jak co 2 tyg... well zobaczymy odezwe sie jutro i dam zanc ; najbardziej ciekawa jestem co mi powie w temacie GBS infekcji :tak:

reklama
agusia- jak to co ci powie, ze jest niewiele przypadkow zachorowan i, ze nie jest to badanie konieczne...

mini- ja na bank do nastepnej wizyty wytrwam... zobaczycie bede ta co przenosi..........

mi to juz sie niechce z nimi walczyc tutaj... szkoda nerwow..........:dry:

Do góry