reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kasiulka - Ciebie też ładnie do porodu szykują - jak Ivi - oby wszystko szybko poszło i Grzesia na świecie będziesz miała :-)

reklama
Kasiulka moje kciuki też zaciskam, co by balonik zadziałał na tyle, żeby nawet bez oxy się obyło :tak:

Powodzenia także pozostałym wizytującym dzisiaj &&&&&

Kasiulka super, że balonik zakłądają - ponoc rozwarcie się robi i krocze bardziej elastyczne jest i często nic tam nacinac nie trzeba i nie pęka :tak:- oby Grześ chciał wyjśc grzecznie i żeby szybko poszło :-)

Kasiulka trzymam kciuki ... Balonik na pewno da radę ....
Będziemy tu z dziewczynami odprawiać jakieś czary :-D

Ja po wizycie ... Krew i mocz piękne :-) Pobrała mi wymaz na paciorkowca ( wg niej czeka się 3-4 dni wg pani z zabiegowgo 14 dni roboczych , wg pani z laboratorum 7 dni roboczych :szok:) mam nadzieję że Dusia spokojnie poczeka na wynik :-D
Serce bije jak dzwon - rozwarcie na palec .... Szyjka dość długa jeszcze , ujście wewnętrzne trzyma :tak:
Następna wizyta 7 marca :-)
Pytałam się jej co będzie jak będę musiała wezwać karetkę - to czy przyjeżdża do porodu ginekolog czy ratownik medyczny ?? Mówi że ginekolodzy nie jeżdżą i że wezmą mnie do szpitala :sorry2: A miałam nadzieję że jak urodzę w domu to mnie już tam zostawią :-D:-D:-D ( moją mamę 30 lat temu zostawili :-))

reklama
Do góry