reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

pffff tu ofcourse pelen luzik..... wizyta co dwa tygodnie, zadnych badan na tego paciorkowca, masakra jakas seriooo.....
ja ide w poniedzialek, i powiem wam szczerze ze troche mi nawet szkoda energii na ta wizyte...... bo i tak nic mi nie powie i tak (dlugosc macicy i cisnienie?? pffffff kiedy to sie sskonczy..)​

reklama
Kamila "na oko" za jakieś 2 tygodnie :-):-):-):-);-);-);-);-)

Eheheh dobre :-D

Kamila jeszcze troche.. :sorry: Ja tez juz nie widze sensu w tych wizytach- myslalam, ze jakies wskazowki , plan porodu omowienie.. a tu nic.. Macica wieksza o 2 tyg to i tak nie zmienia sytuacji ( chociaz agusia miala dodatkowy scan przez to) , cisnienie sobie kontroluje sama w domu .. więc :sorry:

Kasiulka trzymam kciuki za Was - oby nie trzeba było wywoływać :-)

Udorka Ja pewne poszła bym prywatnie na USG . Połowa grudnia była dość dawno temu i trochę dziwne że nie zrobił Ci USG koło 36 tygodnia :baffled:

A ja idę w poniedziałek na wizytę - może choć z centymetr rozwarcia będę miała :rolleyes2:fajnie by było :-D

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt trochę nie w temacie jestem ale od obiecuje poprawę :-)Ja mam wizytę w poniedziałek i mam iść na ktg.A w środę chyba pójdę sobie na usg a co mi tam :-)Jak będzie trzeba to mogę rodzić w bólach 2 dni jakoś przeżyje chyba :-DA tak naprawdę to jakoś nie przejmuje się porodem wiec zaczynam nastawiać sie na męczarnie bo jakoś wszystko na opak w tej ciąży

Kolejne wiadomoscie z warszawy ze szpitala na ul karowej 2
Dzisiaj wloza mi tylko cewnik-balonik, z ktorym mam chodzic do jutra do rana, a jutro dopiero oxy. Ale pani polozna mowi, ze jak nie bedzie chcialo sie grzesiowi wychodzic, to nic nie pomoze. Takze sie nie nastawiam i czekam cierpliwie w dobrym humorze

Kasiulka trzymam kciuki żeby jednak Grzesiowi chciało się wyjść :) szkoda że dzisiaj się nie urodził to by z ciotką z BB obchodził razem urodzinki :)) trzymam kciuki żeby coś balonik zadziałał :))

A ja właśnie przed chwilą wróciłam z laboratorium krew i mocz oddany i w piątek na wizytę do gina idziemy :)

reklama
Do góry