reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ewstra generalnie dobre wieści .. fajnie że masz co chwilę wizyty - będziesz spokojniejsza :tak:

atomówka Super że wszytsko ok , dobre takie USG uspokaja na jakiś czas :-D Ja mam za tydzień i już się nie mogę doczekać :tak:

reklama
kamilka, Ewstra, olavip, atomówka - cieszę się, że przynosicie takie dobre wieści :-)

gagucha chyba mi gdzieś umknął Twój wcześniejszy post o paciorku - najważniejsze, żebyś dostała antybiotyk w trakcie porodu (i chyba po też) i maleństwu nic nie zagrozi (dlatego jak nie ma tych badan, to podaje się antybiotyk profilaktycznie - a Ty już wiesz, więc wiesz również czego należy dopilnować) - no i będzie dobrze.

Gagucha, Kindzia- otóż to, najważniejsze, ze wiadomo, że jest :tak: Te nikłe przypadki zarażeń ( a także przypadki znajomych kindzi) to nie wykryte wczesniej i bez podania antybiotyku.

Wiec ... wszystko jest pod kontrolą zero stresu i obaw :tak:

Atomówka no to wieści wspaniałe! A sie nie przejmuj myślę, że do 3700 twój Aleks maksymalnie dojdzie ;-)

Ewstra i jest spoko, zaraz przekroczysz magiczna granice 37 tygodni i odetchniesz z ulga, nawet jak cisnienie skoczy to odrazu biora do szpitala i wyciagaja królewne ;-)

Ola dobre wieści to dobre wieści :))

Hej, dziekuje za dobre slowa. Ja nadal w dwupaku. Skurczy nie mam, czasmi boli ale bardzo delikatnie. Czekam cierpliwie i spokojnie. Jak bedzie jego czas to wyjdzie. Zostajemy w kontakcie

A na paciorkowca to nie jest właśnie ten posiew z szyjki co się robi po 35tyg?
i na żółtaczkę to jak to się nazywa?

Maria to jest właśnie ten posiew.
Kamilka nie nastawiaj się tak na to, że urodzisz ja byłam w zeszły czwartek u ginki i tez mi powiedziała, że do końca tygodnia nie wytrzymam czyli do niedzieli tej co była, i co dalej chodzę w dwupaku choć minął tydzień. Zresztą sama się zabezpieczyła potem mówiąc, że w położnictwie nie ma nic na 100% no i jakbym nie urodziła to 1 marca mam się u niej stawić i weź tu człowieku bądź mądry.

Super, że reszta wizyt udana.

No dziewczyny, dobrze, że wszystko w jak najlepszym porzadku u Was. Same dobre wieści z wizyt. Jupi :-D
Ja zaraz zwijam sie na KTG, znowu swoje odsiedzę w przychodni :confused2:

reklama
olavip-szczęściara z Ciebie :)
Ewstra-gratuluję udanej wizyty, oby teraz już żołądek nie dawał się we znaki!
kamilka-spokojnie czekaj...będę tzymać kciuki abyś faktycznie urodziła w przyszłym tygodniu
atomówka-super wieści! :-) A Twoj Bączek wcale nie będzie taki duży, zobaczysz.

Angel, Vill, śwęte słowa...z taką wiedzą musi być dobrze!
Kasiulka, na pewno niedługo się rozkręci. Pisz jak tylko coś się 'ruszy'

Do góry