reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

atomówka- no to super, że synuś tak ładnie rośnie :)) już niedługo go przywitasz, super, że wizyta miła to jesteś wkońcu spokojniejsza i o to chodzi :)
jopal- wiem kochana, że nie ma się co nastawiać, bo tydzień temu mi mówił, że do terminu nie dochodzę, a tu tydz minął i cisza, malutka ma mnie w nosie ;p został jej tydzień, więc może się zdecyduje, jak nie urodzę do następnej soboty mam nadzieję, że mnie położy w szpitalu i tam już poczekam... najgorsze to czekanie a tu dziewczynki codziennie piszą, że kolejny maluszek na świecie
gagucha- dzięki kciuki się przydadzą :))))
kasiulka- my dalej z zaciśniętymi kciukami, żebyście jak najprędzęj już byli razem w domku :)

reklama
hejo ja dzis po wizycie
ogolnie powiedział nam ze jeszcze nie bede rodzic, wszystko jest ok, paciorka nie ma
na USG ktore sobie kazalam nagrac nic nie widze :) maly jest juz duzy i nie wyznam sie na tym wcale no ale to ogolnie dobre wiesci - z USG wychodzi mi termin porodu na 17 marca czyli dokladnie tak jak z om
Kacper ma 2940 wiec mysle ze akurat :)
tylko zastanawiam sie jak ten lekarz liczy te tygodnie bo do 17 z dniem dzisiejszym zostalo 23 dni na suwaczku mam ze dzis skonczyl mi sie 37 tydzien a on napisal sobie ze skończylam 36 tygodni... dostalam jeszcze jakies badania do zrobienia i wizyte mam na 12 marca ciekawe czy doczekam do niej :)

ciesze sie ze u Was tez same dobre wiesci z wizyt

K&M super że wizyta udana, ja mam termin na 16-13 marca różnie to wychodzi z OM wychodzi na 16 a z usg na 13 wiec zobaczymy :\) ja własnie za chwile lece do gina wiec sie okaże czy jest paciorkowiec czy nie :)

K&M dziś kończysz 37 tydzień - ale czasami lekarze wpisują tak orientacyjnie bez dokładniejszego przeliczenia. Mi też pare razy zniżyła - ale to przecież nie jest istotne ;-)
Zresztą jak zostało Ci 23 dni to ponad trzy tygodnie jest więc chyba nawet dobrze wpisał :-)
Grunt że wieści pozytywne :-)

dzięki dziewczyny :) pewenie ze najwazniejsze ze wszytsko ok - po dzisiejszej wizycie spakowalam wreszcie torbe :) no teraz to juz moze sie dziac co chce :) co prawda nie mam jeszcze badan wszystkich bo bede robic dopiero przed wizyta 12, ale narazie spakowalam te ktore w tej chwili sa ostatnimi i najswiezszymi wiec jak cos to ok, co prawda torba okazala sie za mala... i musze miec dodatkowa podreczna wieksza no ale :)

reklama
Do góry