reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

atomówka- no to super, że synuś tak ładnie rośnie :)) już niedługo go przywitasz, super, że wizyta miła to jesteś wkońcu spokojniejsza i o to chodzi :)
jopal- wiem kochana, że nie ma się co nastawiać, bo tydzień temu mi mówił, że do terminu nie dochodzę, a tu tydz minął i cisza, malutka ma mnie w nosie ;p został jej tydzień, więc może się zdecyduje, jak nie urodzę do następnej soboty mam nadzieję, że mnie położy w szpitalu i tam już poczekam... najgorsze to czekanie a tu dziewczynki codziennie piszą, że kolejny maluszek na świecie
gagucha- dzięki kciuki się przydadzą :))))
kasiulka- my dalej z zaciśniętymi kciukami, żebyście jak najprędzęj już byli razem w domku :)

reklama
hejo ja dzis po wizycie
ogolnie powiedział nam ze jeszcze nie bede rodzic, wszystko jest ok, paciorka nie ma
na USG ktore sobie kazalam nagrac nic nie widze :) maly jest juz duzy i nie wyznam sie na tym wcale no ale to ogolnie dobre wiesci - z USG wychodzi mi termin porodu na 17 marca czyli dokladnie tak jak z om
Kacper ma 2940 wiec mysle ze akurat :)
tylko zastanawiam sie jak ten lekarz liczy te tygodnie bo do 17 z dniem dzisiejszym zostalo 23 dni na suwaczku mam ze dzis skonczyl mi sie 37 tydzien a on napisal sobie ze skończylam 36 tygodni... dostalam jeszcze jakies badania do zrobienia i wizyte mam na 12 marca ciekawe czy doczekam do niej :)

ciesze sie ze u Was tez same dobre wiesci z wizyt

K&M super że wizyta udana, ja mam termin na 16-13 marca różnie to wychodzi z OM wychodzi na 16 a z usg na 13 wiec zobaczymy :\) ja własnie za chwile lece do gina wiec sie okaże czy jest paciorkowiec czy nie :)

K&M dziś kończysz 37 tydzień - ale czasami lekarze wpisują tak orientacyjnie bez dokładniejszego przeliczenia. Mi też pare razy zniżyła - ale to przecież nie jest istotne ;-)
Zresztą jak zostało Ci 23 dni to ponad trzy tygodnie jest więc chyba nawet dobrze wpisał :-)
Grunt że wieści pozytywne :-)

dzięki dziewczyny :) pewenie ze najwazniejsze ze wszytsko ok - po dzisiejszej wizycie spakowalam wreszcie torbe :) no teraz to juz moze sie dziac co chce :) co prawda nie mam jeszcze badan wszystkich bo bede robic dopiero przed wizyta 12, ale narazie spakowalam te ktore w tej chwili sa ostatnimi i najswiezszymi wiec jak cos to ok, co prawda torba okazala sie za mala... i musze miec dodatkowa podreczna wieksza no ale :)

reklama
Do góry