reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mata Borys miał 36 cm obwodu główki , ale trzy -cztery parcia i główka wyszła :-)

no ale to z Ciebie Borys wyszedł ;-) ja wiem, że u mnie bez szkody 34 cm się wyśliźnie ;-):-D a czy więcej - no to wyjdzie w praniu - najwyżej poceruja mi szyjkę :sorry:

Ivi ciekawe jak tam u Ciebie - jakie rozwarcie itp. bo wieści po wizycie na pewno będa dobre :tak:

a ja na swoja musze do wtorku czekać... ciekawe czy doczekam... a jutro do odebrania wyniki - ciekawe jak tam moja anemia i stan płytek krwi... dobrze, że w razie czego mam najpopularniejsza grupe krwi, więc z przetoczeniem nie powinno byc problemu...

reklama
mata - hehe a ja z kolei mam ABrh- więc jak zawsze pod górkę ze wszystkim ;-) a Ty masz tak silną tą anemię że się obawiasz transfuzji??

Ivi kciuki zaciśniete, ja wizyta jutro ale dopiero wieczorem. Zobaczymy co powie, bo w sobote chce urodzić:-D do tego czasu zaciskam nogi a w sumie skórcze mnie biorą od piatku aż sama jestem ciekawa czy coś tam sie dzieje na dole.

jopal - hehee ja mam plana rodzic w piątek wieczorem:-D:-D bo po pracy przyjedzie do nas na weekend moja mama, to Tymkiem by się zajęła jak w szpitalu z mężem bym była:-D:-D

Ivi mój M ma tez AB- ;-) co do anemii - ciągle mi lecą wyniki w dół - pod koniec grudnia hemoglobina 10,10 gdzie dolna granica jakoś jest 12,3, poza tym i inne wskaźniki mam sporo poniżej dolnej granicy, więc jak więcej krwi poleci to możliwe, ze będa musieli mnie troche "doładować" ;-) łykam wszystko co gin przepisał no i teraz sie wyjaśni, czy jest poropawa (wyniki ponoc leca najczęściej do 33-34 tc a potem już jest poprawa)

haha widze, że kobitki macie podobne plany jak ja - z tym, że u mnie juz w czwartek w nocy mogłoby się zacząć, w piątek rodzimy i w niedziele najpóźniej do domku :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ivi powodzenia na dzisiejszą wizytę, mam nadzieję że dzidzia dostosuję się do planu :-D:-D
ewstra za Ciebie też kciuki zaciśnięte, oby ciśnienie nie skoczyło, białka w moczu nie było itd. :happy2:

Też pasowałby mi poród przed weekendem, najlepiej w piatek wieczorem, weekendy w szpitalu zawsze spokojne :-D

Do góry