reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mata Borys miał 36 cm obwodu główki , ale trzy -cztery parcia i główka wyszła :-)

no ale to z Ciebie Borys wyszedł ;-) ja wiem, że u mnie bez szkody 34 cm się wyśliźnie ;-):-D a czy więcej - no to wyjdzie w praniu - najwyżej poceruja mi szyjkę :sorry:

Ivi ciekawe jak tam u Ciebie - jakie rozwarcie itp. bo wieści po wizycie na pewno będa dobre :tak:

a ja na swoja musze do wtorku czekać... ciekawe czy doczekam... a jutro do odebrania wyniki - ciekawe jak tam moja anemia i stan płytek krwi... dobrze, że w razie czego mam najpopularniejsza grupe krwi, więc z przetoczeniem nie powinno byc problemu...

reklama
mata - hehe a ja z kolei mam ABrh- więc jak zawsze pod górkę ze wszystkim ;-) a Ty masz tak silną tą anemię że się obawiasz transfuzji??

Ivi kciuki zaciśniete, ja wizyta jutro ale dopiero wieczorem. Zobaczymy co powie, bo w sobote chce urodzić:-D do tego czasu zaciskam nogi a w sumie skórcze mnie biorą od piatku aż sama jestem ciekawa czy coś tam sie dzieje na dole.

jopal - hehee ja mam plana rodzic w piątek wieczorem:-D:-D bo po pracy przyjedzie do nas na weekend moja mama, to Tymkiem by się zajęła jak w szpitalu z mężem bym była:-D:-D

Ivi mój M ma tez AB- ;-) co do anemii - ciągle mi lecą wyniki w dół - pod koniec grudnia hemoglobina 10,10 gdzie dolna granica jakoś jest 12,3, poza tym i inne wskaźniki mam sporo poniżej dolnej granicy, więc jak więcej krwi poleci to możliwe, ze będa musieli mnie troche "doładować" ;-) łykam wszystko co gin przepisał no i teraz sie wyjaśni, czy jest poropawa (wyniki ponoc leca najczęściej do 33-34 tc a potem już jest poprawa)

haha widze, że kobitki macie podobne plany jak ja - z tym, że u mnie juz w czwartek w nocy mogłoby się zacząć, w piątek rodzimy i w niedziele najpóźniej do domku :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ivi powodzenia na dzisiejszą wizytę, mam nadzieję że dzidzia dostosuję się do planu :-D:-D
ewstra za Ciebie też kciuki zaciśnięte, oby ciśnienie nie skoczyło, białka w moczu nie było itd. :happy2:

Też pasowałby mi poród przed weekendem, najlepiej w piatek wieczorem, weekendy w szpitalu zawsze spokojne :-D

Do góry