reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
angel ja tez dzis mialam wizyte u poloznej ... i skonczylo sie ze mam dodatkowy scan w przyszla srode bo maly - za duzy ... jestem w 36 tyg macica mierzy 39 i biorac pod uwage duza wage urodzeniowa pierwszego dziecka chca go pomierzyc na scanie i na tej podstawie podac wage malenstwa, ozliwe ze beda wywolywac wczesniej. wedlug poloznej wiek ciazy wyglada na tyle jakby mial sie zaraz urodzic , opuszczona glowka , praktycznie w kanale rodnym- pozycja startowa.
zobaczymy co powiedza w srode w szpitalu ...

Agusia no zobacz ! Czyli cos z ta miarka sobie naprawde ustalaja.. Ciekawa jestem ile bedzie na usg !
No jak to położna mówi "No wy macie wysokich tych mężczyzn w Polsce" ;-)
I jak patrze na te małe dzieci czarnych, toż to wygląda jakby z 1,5 kg mialo! To sie nie dziwie, ze dla nich nasze dzieci sa duze..
Ehh no ja niby mam to wywolywanie na 2 dni po terminie juz zeby nie przenosic skoro dziecko tak duze jest..
Szkoda, ze mi scanu nie zlecili, ale mierzyc dwa razy mierzyla z niedowierzaniem :sorry:
Powodzenia bede czekac z niecierpliwoscia na ten twoj scan!

Dziewczyny Wam dzieki za mile slowa- nie sa to zadne wielkie wiesci w porownaniu z waszymi z usg itp ale milo, ze piszecie tak pozytywnie :happy:

reklama
Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze mi nie powiedza 5 kg :cool: bo sie zalamie ;-)

Ewstra scan w przyszla srode nie jutro ( a szkoda) napewno napisze co mi powiedzieli ale polozna mowila ze jak bedzie duzy to mogą zablokować 2 scan za tydzień a następnie wyznaczyć datę wywołania. Kolejność zależna od wielkości maluszka.
Ja mam przeczucie ze będzie sloniatko ;-) kocham małe kluseczki

Do góry