reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
angel ja tez dzis mialam wizyte u poloznej ... i skonczylo sie ze mam dodatkowy scan w przyszla srode bo maly - za duzy ... jestem w 36 tyg macica mierzy 39 i biorac pod uwage duza wage urodzeniowa pierwszego dziecka chca go pomierzyc na scanie i na tej podstawie podac wage malenstwa, ozliwe ze beda wywolywac wczesniej. wedlug poloznej wiek ciazy wyglada na tyle jakby mial sie zaraz urodzic , opuszczona glowka , praktycznie w kanale rodnym- pozycja startowa.
zobaczymy co powiedza w srode w szpitalu ...

Agusia no zobacz ! Czyli cos z ta miarka sobie naprawde ustalaja.. Ciekawa jestem ile bedzie na usg !
No jak to położna mówi "No wy macie wysokich tych mężczyzn w Polsce" ;-)
I jak patrze na te małe dzieci czarnych, toż to wygląda jakby z 1,5 kg mialo! To sie nie dziwie, ze dla nich nasze dzieci sa duze..
Ehh no ja niby mam to wywolywanie na 2 dni po terminie juz zeby nie przenosic skoro dziecko tak duze jest..
Szkoda, ze mi scanu nie zlecili, ale mierzyc dwa razy mierzyla z niedowierzaniem :sorry:
Powodzenia bede czekac z niecierpliwoscia na ten twoj scan!

Dziewczyny Wam dzieki za mile slowa- nie sa to zadne wielkie wiesci w porownaniu z waszymi z usg itp ale milo, ze piszecie tak pozytywnie :happy:

reklama
Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze mi nie powiedza 5 kg :cool: bo sie zalamie ;-)

Ewstra scan w przyszla srode nie jutro ( a szkoda) napewno napisze co mi powiedzieli ale polozna mowila ze jak bedzie duzy to mogą zablokować 2 scan za tydzień a następnie wyznaczyć datę wywołania. Kolejność zależna od wielkości maluszka.
Ja mam przeczucie ze będzie sloniatko ;-) kocham małe kluseczki

Do góry