reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mini no czekam do czwartku. Chyba, że coś się zacznie dziac no to na izbe pojadę. Musze liczyć ruchy.

reklama
nefi a w czwartek będą jakąś decyzję podejmować ?? Tzn jak nic się nie podzieję to Cię biorą na wywołanie czy co ??

zalezy co z KTG będzie. ona sie rusza (na całe szczęście bo bym zawału chyba dostała), ale cos tam w zapisie się lekarzowi nie podobało no i jakies skurcze zaczynaja sie pojawiać. u mnie nie wiadomo bo wszystko będzie zależało od sytuacji nawet cesarką może się skończyć, po prostu musze czekać i zobaczyc co się będzie działo. dlatego ja sie na nic nie nastawiam jaka decyzje podejmą to ją przyjmę. no zobaczymy jak to będzie dalej. ja generalnie na każde KTG to biore torbę ze soba, bo wiem, że może byc róznie. juz nie raz widziałam dziewczyny co z KTG na izbe leciały.

tunia no tez tak uważam. spokojnie sobie czekam i się nie nakrecam. jak będzie jej czas to sie urodzi.

atan tez uwazam ze powinnas wyluzowac :tak: a wtedy zobaczysz Amelka wyskoczy :)

nefi- czekaj sobie spokojnie bez stresikow i nerwow a bedzie wszystko ok!! wazne, ze jestes pod stala kontrola...

ja po mojej wizycie i po krotce siuski - ok, cisnienie- ok , serdzuszko- ok wielkosc dziecka(czy macicy , tu moje ulubione mierzenie tasiemka)- ok

pozatym mamy sie spakowac i numer na porodowke na wierzchu miec bo dziecie moje jest bardzo nisko - gotowe do startu... wiec wszystko sie moze zdarzyc :-D tak czulam ze sie na dol przeniosl- :-Dzgagi dawno bylo i oddycha sie jakos lepiej:-D:-D

reklama
Do góry