reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

kadza -dzidzia rośnie jak na drożdżach i Cię gnieeeeecie pewnie i uciska... ;-)))

Kasiulka - wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego udanego KTG:D

lina, marusia - łoooby tak daliiiij ;-)))

Ewstra - ja cierpię na "syndrom białego fartucha" ;o... nie licząc wizyt u mojej gin (działa na mnie kobita kojąco)... u lekarzy, szczególnie u diabełtologa cisnienie mam kosmiczne. No , ale to dość częsta przypadłosć podobno. Mam nadzieję, ze Twoje ciśnienie się uspokoi :-))) dobrze, że masz jak je sprawdzać . Herbatka, relaksik...(tak, tak, łatwo mówić) ... odpoczywaj ładnie.

więcej "grzechów" nie pamiętam! ;o

reklama
Kadza jak Ci brzuch opadnie nieco przed porodem to i z oddychaniem powinno byc lżej.

Mnie za to napierdziela fest kręgosłup w dolnym odcinku, aż się przekręcić nie mogę w łóżku i ciężko mi się podnieść z pozycji siedzącej bo mnie zgina w pół.

MantaZG pewnie tak tylko że tak sie wtedy źle czuje no masakra hehe :) w czwartek wizyta ciekawe ile waży teraz :) 2 tygodnie temu prawie 2 kg było :p nooo i wierci sie nieziemsko te moje dziecko :)

ja nadrobilam i watek i odpowiem tak ogolnie - nie obrazscie sie

cisniowcy - uwaz i nie unosic sie;]
cukierki kochane jeszcze chwileczke jeszcze momencik ;]

nadze dzidzie ladnie przybieraja i tak trzymac ;]

ja dzis mam wizyte u gina w nocy sie wystraszylam i nie czekam do czwartku tylko lece dzis prywatnie - mozer dowiem ile mloda wazy juz

Kadza ja stawiam na twardnienie brzuszka czyli skurcz :-)
Mnie też wtedy naciska na przeponę ze ciężko się oddycha - takie dziwne uczucie :sorry:

a może , niewiem co tam sie za rewolucje dzieją :D ale da sie przeżyc więc nei panikuje a "mała" to przechodzi samą siebie hehe kręci sie wierci wypina czkawka matko jedyna :D

KAsiulka super ze ktg dobre

KAsiurek wszytko dobrze bedzie.daj znać po wizycie

Mnie za to napierdziela fest kręgosłup w dolnym odcinku, aż się przekręcić nie mogę w łóżku i ciężko mi się podnieść z pozycji siedzącej bo mnie zgina w pół.

mnie też kręgosłup boli, dolny odcienke, W nocy tez mam problem z przewróceniem sie na boczek.........

JA po wizycie. Siku dobre. cisnienie 94/74 puls 115. serduszko ładnie biło:-)

reklama
Do góry