reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kamilaedi super, że z Maleństwem ok i ładnie rośnie :-)
Marusia tak wyglądają niestety wizyty prywatne - na obecnego lekarza nie mam co narzekać ale wcześniejsi byli straszni - grunt, że Ty pozamykana a Dzidziuś ładnie się rozwija ;-)
Dziewczyny z ciśnieniem pilnujcie się - jest końcówka, także już niedługo i Maleństwa będą z nami...

Moja wizyta ogólnie pozytywna - wszystko pozamykane, Mała rośnie.

reklama
co do syndromu bialego fartucha pewnie taki istnieje, ale w moim przypadku nie :po kilu godzinach w szpitalu dopiero spadek zreszta sprawdzam w domu i tez jest skaczace-tak jak pisala jopal wiem ze jest to bardzo niebezpieczne,moja mama bedac ze mna w ciazy miala podobnie odkleilo sie lozysko i szybko cc zrobili.Skokow nie wyczuwam , moge ziewac i mysle ze mam niskie ale jestem w bledzie ooo taki psikus.

ciesze sie ze wizyty udane :) ja dzis do poloznej - pomaca, pomierzy, sprawdzi cisnienie i mocz i do domu... monotonia ... ale ide zobaczymy
ewstra pilnuj tego cisnienia

hej dziewczynki :) mam pytanie czy to normalne że czuje taki ucisk na przeponie , ciężko oddychac, i czuje jakby mi całe ciało pulsowało od serca bo już mam tak jakis czas i niewiem czy to tak ma byc.

reklama
Do góry