Bozienka24
Fanka BB :)
atan sliczne zdiecia dlatego najlepiej trzymac sie terminu z @ bo z usg zmienia sie co chwilke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny wspominacie o usg genetycznym, mogłybyście mi tak w skrócie napisać co to takiego? i kiedy się to robi? Czy to włąśnie są badanie prenetalne? Przyznaję, że jestem kompletnie zielona w temacie :/ wstyd.
Ja mam wizytę dziś w mojej lekarki i ona mi mówiłą miesiąc temu, że teraz ten 11/12 tydzień to jest właśnie czas na prenatalne badania (o ile dobrze ją zrozumiałam bo zawsze jestem tak podniecona tym wszystkim co mi pokazuje na usg i mówi, że rozum mi się wyłącza:/).
odnoście badania USG genetycznego znalazłam bardzo szczegółowy opis Gynae.pl - Informacja Ginekologiczna - Gabinet USG 3D/4D
OK. Wielkie dzięki