reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

już się pogodziłam z myślą o braku znieczulenia, koleżanki które już rodziły nie narzekały na złe warunki, a szpital ma certyfikat rodzic po ludzku. Okaże się :happy:

Ja jutro do przychodni idę na wizytę, ciekawe co tam przez tydzień u maleństwa słychać? no i ciekawe czy może pokaże co tam między nóżkami ma hmmm ciekawa jestem bardzo, ale zdaje sobie sprawę że może jeszcze nic nie dać się określić, będę cierpliwą mamą :-)

głowa mnie coś ostatnio trochę za często pobolewa, muszę mu o tym powiedzieć, może to tylko przez ta zmienną pogodę ale będę chuchać na zimne

reklama
anula powodzenia trzymam kciuki zbey bylo wsyztsko dobrze :) widze ze zaczelyscie temat porodu hehe ja sie strasznie balam niewiedzialam co robic jak robic ;) balam sie bolu a teraz moge rodzic wiem co mnie czeka i tak i tak urodzic musze ;) niejest tak zle jak to opowiadaja ja tam nienazekam na swoj porod oczywiscie obawiam sie tego jak chyba kazda mama ale mniej wiecej juz wiem co mnwiec bedzie napewno latwiej coprawda szpital zmieniam ale mysle ze niebedzie tak zle

ja tylko dlatego mam tak "często" bo ostatnio byłam prywatnie na genetycznym a teraz idę do przychodni na co miesięczna kontrolę, ale prywatnie też będę chodziła co miesiąc już o tym kiedyś pisałam co i jak i dlaczego :happy:

matitka obawy chyba będą towarzyszyć aż do porodu, później pewnie też nie miną tylko zmieni się trochę ich tematyka, albo urozmaici ;-)

witam ja po wizycie u ginka moje dziecko rosnie ale powoli ginek powiedzial ze raczej to nie byl kopniaczek ale mówi kto wie rozne rzeczy sie zdarzają:-) a tym ze wolno rosnie mam sie nie przejmowac... bo wedle usg mam mlodsze dziecko i termin znowu sie przesunął...

Zobacz załącznik 386219

reklama
Do góry