reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
No ja po wizycie, wszystko ok serduszko super tluklo jak sie patrzy:-)
Mam jesc mieso co bym zelaza dzidzi dostarczyla...
Tak wogole to moj doktor dzisiaj mial nawet humor i probowal zartowac "dzisiaj grzebac nie bedziemy":-)
A no i najwazniejsze przytylam od ostatniej wizyty az 200g:-D

agusia to supr ze po wizycie wsztsko dobrze
tunia 200g jak ty to robisz haha
Ja po wizycie w szpitalu wyszlo bialko w moczu wiec znowu seria badan, ktg wysokie cisnienie ,ktore standartowo spadlo po kilku godzinach i wyslali mnie do domu ze wszystko w granicach normy, no i kolejna wizyta w srode tym razem z polozna.

tunia dobrze, że wszystko w porząsiu

Ewstra no te ciśnienie szaleje czasem - mi tez położna dziś zaleciła zakup ciśnieniomierza i kontrole w domu - niby mieszczę sie w normie, ale powiedziała, że warto mieć na to oko (nie ma to jak mierzyć ciśnienie po pokonaniu schodów). A reszta tez się jakoś ułoży.

Dziękuję Wam za słowa wsparcia - ja się z tego szpitala w sumie cieszę - przede wszystkim zaznajomię się z miejscem i personelem, odpocznę nieco też, a jeśli chodzi o Maleństwo, to jestem przekonana, że tak naprawdę nic złego się nie dzieje - bo skąd by inaczej takie kopniaki mogło matce serwować ;-)

No ja po wizycie, wszystko ok serduszko super tluklo jak sie patrzy:-)
Mam jesc mieso co bym zelaza dzidzi dostarczyla...
Tak wogole to moj doktor dzisiaj mial nawet humor i probowal zartowac "dzisiaj grzebac nie bedziemy":-)
A no i najwazniejsze przytylam od ostatniej wizyty az 200g:-D

No to extra ze wszytko git:-) no i te 200 g- podziwiam.

reklama
tunia- super! taaaa mieso...w koncu parowki nawet kolo miecha nie staly ;-):-D
no i ten przyrost wagi oszalamiajacy :-)

aaa ja wlasnie mialam pisac; ja od wizyty do wizyty ostatnimi czasy przybieram po 1 kg, wiec nie jest tak najgorzej, mam nadzieje, ze w tym ostatnim miesiacu juz nic nie przybiore. Z Jula w 9 miesiacu schudlam nawet prawie 1 kg, ale np. moja sis w ostatnim miesiacu dostala zatrucia ciazowego i spuchla oooo, a na wadze przywalila chyba z 5 kg :szok:
wiec kurde wszystko moze sie wydarzyc.

Do góry