reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ewstra - będzie dobrze im wiecej wizyt tym większe prawdopodobieństwo ze wcześnie wykryja jakby coś było nie tak. Ja tez często jestem w szpitalu ale nie z powodu ciśnienia tylko wykryli u mnie jakaś wadę serca i teraz we wtorek miałam echo i scan serca żeby dokładnie mnie zdiagnozować - jutro mam wizytę w szpitalu na konsultacje ;-) będzie dobrze , najważniejsze ze nas nie futruja lekami - znaczy ze nie jest tak zle ;)

reklama
to wam pokażę synusią naszego :)
1,5kg żywej wagi...podobno :-)...ojciec jak nic.
Zobacz załącznik 427429

piękne zdjęcie jak na USG rzadko takie cudne widzę :-) wow !!!

a ja dziewczynki mam się jednak do szpitala zgłosić a nie na samo KTG, sprawdzą mi te moje stawianie brzucha i jak nic poważnego to szybko wypuszczą, tak więc dziś torbę pakowałam i dokupowałam na szybko szlafrok jakiś... :eek:
trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok

Do góry