reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kasiulka no to super - bardzo dobrze, że sprawdziłaś :-)

Ewstra pilnuj się a będzie wsio ok...

Bozienka
jeszcze troszkę... jak już będzie 1 luty mogę rodzić teraz niech jeszcze posiedzi ta moja Kruszynka ;-);-)

Kasiulka sprawdzam w domu, nawet mam leki z pl ale jak ja mowie ze sprawdzam w domu to oni uwazaja ze nie znaja mojego aparatu i on moze klamac caly czas czekam na decyzje tutaj-holter wyszedl dobry na wizytach mam czasem dobre a czasem zle wiec skaczace i tu sa schody jak dla nich na razie nie chca dawac lekow tylko katrolowac beda mnie

i ja dziś po wizycie, bez mierzenia i ważenia dzidziusia, sprawdził tylko dr na USG serduszko i posłuchaliśmy jak bije - jak dzwon,

dostałam skierowanie na KTG bo ostatnio za często mi się brzuch stawia
nawet nie dostałam teraz skierowania na badania moczu i morfologie, hmmm
za miesiąc mam mieć komplet badań juz do porodu, abym tylko do 21 lutego nie urodziła.... :sorry:

Ewstra ja sobie tak myślę, że pewnie nie jest źle jak jeszcze Ci nie dali leków, może za bardzo stresują Cię te wizyty, i mierzenie ciśnienia - że wyjdzie złe, dlatego te skoki. Najważniejsze, że pod kontrolą!

Ewstra no to noc z przebojami, ale też myślę, że jak leków nie dali, to nie jest źle i regularna kontrola powinna utrzymac wszystko pod kontrolą (ależ po polskiemu)

anula, Kasiulka dobrze, że u Was wszystko bez zastrzeżeń - Kasiulka jak masz gwarancję, to miłej zabawy ;-)

dziewczyny czy was też swędzi skóra?? Mnie poprostu na całym ciele :/ dzisiaj do 4 nad ranem nie spałam a później z przemęczenia chyba usnęłam :/ boje się że to może być ta cholestaza ciążowa :( jutro idę do lekarza, mam nadzieję że coś przepiszę a nie da skierowania do szpitala bo bym tego nie chciała :((

Dziewczyny (Anula, Kasiulka) super ze wszystkie wizyty udane :))
Kasiulce życzę miłej zabawy na weselu :)
Ewstra pilnuj się a będzie wszystko napewno ok

to wam pokażę synusią naszego :)
1,5kg żywej wagi...podobno :-)...ojciec jak nic.
IMG_0384.jpg

reklama
Do góry