reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Halo, halo,

I ja dotarłam po USG, w skrócie:
Dziewczynka potwierdzona.
Wsio OK: płyn owodniowy, łożysko, dzidzia i jej serduszko etc
No i mała moja kluska ma już 1850g.
:-):-):-)
I pomachała do mamy na USG jak to doktór powiedział.
Oj super tak sobie poptarzeć. I co najważniejsze po moim krwiaku śladu nie ma uffff.

Załączniki

• imagesCARQS7HV.jpg
    imagesCARQS7HV.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:-)
Ja dzisiaj też byłam zrypy dostałam od lekarza wczoraj mnie wdział jak czekałam na swojego przed szkołą.Ten to zawsze musi zobaczyć.Powiedział ze pesser trzyma i kazał przyjść za miesiąc:szok: no chyba że będzie się coś dziać i dostałam chyba morfologie bo nawet nie wiem zwinęłam papiery i na zakupy a co po drodze miałam.Kazał leżeć i leżeć i liczyć ruchy ma być50 dziennie jak mało będzie to zgłaszać się.A wizyta bardzo szybka to zapomniałam spytać o te kłucia co mam czasami.I wkurzyłam się ze leżeć i leżeć ehh.A jak pytam czy to normalne że mam tak aktywne dziecko to mówi że do 33 tygodnia może być a jak będę się denerwować ze coś nie tak to zgłaszać i tyle z wizyty

Perelandra no i oby szybko i szczęśliwie :-)
A czy położne was odwiedzają w domach ?? tzw wizyty patronażowe w ciąży ??

Mini u nas to samo - jaki plan porodu? jaki poród w wodzie? gdzie tata rodzi za darmo? jaka wizyta położnej? położna może dotrzeć o mnie w ciągu 3 miesięcy od narodzin dziecka :szok: i niby do czego jest mi w tedy potrzebna?
ale co tam... przecież urodzić i tak urodzimy :-)

a co tata przepraszam ma za pieniądze rodzic bo nie wiem o co kaman??? to teraz to raczej standard poród z tatusiem.
co do połoznej to u nas dociera, podobno. . nawet podobno lekarz dociera. jak dotra to uwierzę.

reklama
Mini nie odwiedzają, bo nie wiedza nawet o moim istnieniu... a nawet jakby wiedziały to...
monika ale masz super doktorka - szpieg w służbie jej królewskiej mości :-D
Aadka cieszę się, że wszystko ok, byle tak dalej :-)
nefi u nas każą płacić za obecność taty przy porodzie

Do góry