reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

My również dzisiaj po wizycie, jestem taka zmęczona że szok od 12 do teraz u lekarza wyniki krwi i moczu ok tylko mam brać urosept przez 2tyg bo jakieś bakterie są ale tak to wszystko ok,byliśmy także na usg moja mała dziewczynka dalej nic pozostaje :-) rozwija się prawidłowo i wszystko w najlepszym porządku tak jak powinno być, serduszko bije prawidłowo, wszystko na swoim miejscu, odwrócona główką do dołu a waży ok 1700gram :-) kolejna wizyta 27 stycznia.

reklama
reklama
lastpetunia super wieści, tak trzymac prosze ładnie.

ja tez po USG i rozmowie z genetykiem. tak na całe szczęście to o co martwiłam się najbardziej okazuje się, że mała ma ok. miedniczka fakt powiekszona, ale to tylko do kontroli po porodzie przez neonatologa, póxniej obserwacja, USG małej i robienie jej badań moczu regularnie. kamień z serca z tym. tylko oczywiście żeby nie było mi za dobrze, mała jednak jest mniejsza, jeszcze w normie, ale mniejsza i jest to wskazanie do obserwacji jak sie sprawuje łozysko (może po prostu sobie szwankować z odżywnaiem małej :-(), więc mam chuchac i dmuchac i jakby cokolwiek się mniej ruszała to gnać na izbę. do tego od za miesiąc obowiązkowe KTG regularne i najpóxniej w dniu terminu muszę iść do szpitala. ciekawe co mój gin na to :-(. no i mała cały czas nieodwrócona jeszcze. termin porodu 09.03. czyli z suwaczka powinnam odjać tydzień.
hehe nie wiem jak pan doktor to wypatrzył, ale mówił, że mała ma włoski :-D.

także i sie ciesze i się martwię.

Ostatnia edycja:
Do góry