reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kasiulka -serduszko puka w rytmie cza-cza :D szyja żyrafy i piękne wyniki... super;-)))

kadza - no i kolejne wieści dobre. krew jak to krew - co miesiąc to co innego :))) łykaj ładnie żelazo - ja łykam od 3 miesięcy;-) nasze dziewuszki tyle samo mniej więcej ważą wg zapisu;p

gdzie reszta pań? bo ja czekam na duzo wieści;p

reklama
no i wieści dobre przynosicie, cieszy to serducho, jak czyta, że wszystko dobrze u maluszków,
co do wagi to różnie dzieciaczki się rozwijają i dopóki lekarz nic nie mówi, że coś nie tak to moim zdaniem nie ma co się martwić na zapas,
o tych miedniczkach nerkowych niewiele wiem, ale skoro lekarz nie zaleca jakiś dodatkowych i skomplikowanych badań to raczej źle nie jest

trzymam kciuki za resztę dziewczyn bo dziś miało się wizyt posypać całe mnóstwo

monika- spacerwac moge ale sie boje wiec nie spaceruje tyle co do auta i z auta bo weekendy w swoim miekszniau w tygodniu u rodzicow jestem zeby ich odciazyc troche wiecie rodzice swoje lata maja a opieka nad 2 atkiem nie jest latwa chociaz syn w porownaniu ze mna to anioł ale

Dziewczyny gratuluje tak udanych wizyt i dogodnych dzieciaków, bardzo ładnie sobie rosną u was w brzuszkach ;)) oby tak dalej a już za niedługo już dzieciaczki będą z nami ;))

kadza ciekawe ile moja małą waży bo miesiąc temu miałyśmy taka sama wagę maluchów ;)) pewnie też gdzieś już 1.5kg moja waży no ale dokładnie się dowiem za ok 2tygodnie.

Dziewczyny gratuluje danych wizyt .
Ja dziś tylko na USG więc nie wiem co tam z moją szyjką . Dzidzia zdrowa , różnice jak były tak są ale na odpowiednich tygodniach - znaczy się jest wszystko ok :tak:Mała waży jakieś 1270 , więc z tych drobniejszych będzie .
Widziałam śliczne usteczka i nosek identyczny jak miał Borysek :-)

Teraz czekam niecierpliwie do 16 tego na wizytę i badanie ginekologiczne jak tam się ma moja szyjka :sorry:

No i na wieści od Kini - strasznie jestem ciekawa co ma w brzuszku :-D

kadza super że wszystko jest ok :), a żelazem się nie przejmuj, co druga ciężarówka ma za niskie.
nefi ja też zanim zaszłam w ciąże bywałam na endokrynologii na karowej i byłam bardzo zadowolona, a więc wybór nie przypadkowy plus cukrzyca
mini fajowo, zazdroszczę widoku buźki
manta szyjka żyrafy:-D, dzięki takim osobom jak ty weselej jest na świecie

reklama
Do góry