reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Mini dokładnie to mam napisane
1720+/- 258.09
(a dlaczego tak 258.09.. pewnie program to wylicza)

Olavip no jak Ci sie tak Kondzia spodobała, o proszę:)

Nefi mocno wierze ze te problemy w rodzinie z nerkami nie maja nic wspólnego z problemami Twojego maluszka, oby sie wyjaśniło i nie było to nic bardzo niepokojącego.
Wyobrazam sobie jak ze sie martwisz i denerwujesz.

Mini Bo Cini Mini będzie filigranowa jak jej mamusia ot co.

gratuluję zdrowych brzdąców, radość z przyniesionych wieści mi sprawiacie, pięknie, aaaaalleluja! :D

Kasiulek -to działa w drugą stronę, dzięki takim osobom jak Ty człowiek moze być wesoły :p - to se sobie cukierkowe Panie słodza. hahah

nefi- moja mala tez od urodzenia ma powiekszona jedna miedniczke, kontrolowalismy to przez pierwsze 2 lata, ale w sumie tez nic z tego nie wynikalo, bogu dzieki! teraz przyznam szczerze, ze troche zaniedbalismy temat po bilansie 3 latka jak wyniki z moczu dobre wyszly i pozostale tez, zreszta prawie wcale nam nie choruje i moze dlatego :zawstydzona/y:ale, ze mi sie przypomnialo w zwiazku z tematem, chyba musze sie z nia wybrac jednak na kontrole.
Bedzie dobrze kochana, nie zamartwiaj sie!

kindzia- gratulejszyn :-):-) szczerze....to jakos tak przeczuwalam, ze nosisz drugiego kawalera ;-) duzy chlopak!super!

mini- Twoja ksiezniczka bedzie drobniusia po mamusi, zreszta sama wiesz, ze starszak tez nie nalezy do olbrzymow ;-)
moja tez nie urodzila sie jakas wybitnie mala- 54 cm i 3 kg, taka normalna jak na dziewuszke.
najwazniejsze, ze wszystko ok!

ogolnie gratuluje dobrych wiesci laski! oby tak dalej!

KIndzia te +/- 258 to możliwy błąd pomiaru . ( to się wylicza chyba procentowo ) :tak:

To co teraz czekamy na nasze forumowe niespodzianki . Jeszcze 1,5 -2,5 miesiąca i wszystko będzie jasne :-)

Mini jak Ty taka szczuplutka ze zgrabnym , ,malutkim brzuszkiem - poczekaj, aż Księżniczka z wagą wystrzeli jak jej się w miesiąc 500-700g przytyje :-):-) a ten czas się zbliża nieubłagalnie :-):-):-) super, że wszystko wporządeczku :-)

Kindzia Gratulacje!!!!!!! Tyle czasu się Łobuziak ukrywał :-D ale za to jaki kawał Chłopa z niego :-) pewnie jak braciszek przy urodzeniu z 60 cm będzie miał :-):-):-) super jeszcze raz Gratuluje :-)

Pozostałym Dziewczynom również gratuluję udanych wizyt :-):-):-) :-) super, że same dobre wieści :-)

A ja czekam do poniedziałku :-) usg 4d z samolocikiem :-) czyste szaleństwo :-D:-D

reklama
Do góry