reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

my tez po wizycie :) u nas wszystko dobrze :)
Dalijka slicznie rosnie i kopie coraz mocniej :)
Pewnie tak jak my nie moze sie doczekac wyjscia :)
Pani Doktor powiedziala, ze "nadal dziewczynka" no i mam nadzieje, ze juz tak zostanie bo ciuszki to juz mam tylko dziewczynkowe i te po Misce i te nowe :) :) :)

reklama
Bozienka Tobie sączyły się wody? jeżeli tak to możesz napisać jak to wygląda? czy wkładka jest mokra, czy to tak jakbyś się troszkę posiusiała?
Mnie na każdej wizycie pani pyta czy mi się wody sączą, zawsze mówię że nie... bo myślę, że bym zauważyła

kasiulka na poczatku niewiedzialam ze to sa wody myslalam ze jakies wieksze mam uplawy,wkladka byla mokrutenka nawet sobie pomysalam ze to moze jakas reakcja alergiczna bo zmienilam wkladki na zapachowe wiec niezakladalam juz ale wieczorem przed wizyta ide do wc i patrze a tu mokrutko wogule nieczulam zeby sie cos lalo wiec na wizycie powiedzialam lekarzowi a ten wykonal test i okazalo sie ze sie sacza :( wiec szpital siti w szpitalu raz mi sie zdazylo wlasnie ze mam mokra wkladke a tez nieczulam zeby sie cos lalo ale tutaj nic niewyszlo na tescie bo poszlam sie umyc przwed badaniem a do tego testu musi byc pobrany plyn wiec jak bym, sie nieumyla to by mi wyszlo ze to wody ale narazie jest cisza spokoj wkladki sa suche za kazdym razem jak ide do wc to odrazu panika ze znowu wkladka mokra :( ale narazie jest spokuj

Ja mam wizytę w piątek... Na ostatniej lekarz stwierdził,że nie podoba mu się bicie serduszka Hani :( Twierdzi, że nie bije rytmicznie i teraz w piątek okaże się czy było to przejściowe czy czeka mnie pobyt w szpitalu :(
Dziś obudził mnie ból brzucha... z ruchami jest dziwnie mała rzadko się rusza heh odchodzę już od zmysłów czy wszystko z moją malutką w porządku ...

reklama
Bozienka24 nic nie przypisał stwierdził tylko, że jak teraz też tak będzie to skieruje mnie do szpitala na szczegółowe badania ... a ja tu odchodzę od zmysłów, bo do tego mała jest mało aktywna i rzadko czuję ruchy. Ohhh mam nadzieję, że na dniach nadrobi

Do góry