reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ivi -ale masz udaną córcie i taka akrobatka jak mój synek :-)Tylko ze ja to wiem po tym jak szaleje w brzuszku nie podglądałam:-(I jaka duża a kobitka:-)A lekarz mówił ci sugerowaną wagę jaką może mieć malutka w marcu??
Ja idę dzisiaj do ginka ale tylko na kontrole i dowiem się jak tam wyniki.Jak będę miała chwile to napisze

hej - ja dzis bylam na glukozie... 2 godzinki siedzenia i mimo ze mialam ksiazke itd to i tak mis ie dluzylo ale przezylam a malemu tak sie podobala ta glukoza ze potem akrobacje usutecznial takie ze az przez gruba bluze polarowa bylo widac jak sie wierci :)

Ja po wizycie pesser trzyma lekarz po wielkości macicy mówi ze maluch bardzo duży już jest.Wyniki super oprócz hemoglobiny bardzo słaba a łykam przecież.Przytyłam 2 kg przez 3 tygodnie.I maluch w poczekalni z nudów wpychał się pod zebro prawe i od razu po odbycie kopał.W środę idę po zwolnienie i ma mi ustalić termin usg.Lekarz do mnie mówi żebym do 15 lutego donosiła i będzie dobrze :szok:I śmieje się i mówi zero rąbania choinek:-D:-Di każe powolutku chodzić.A ja się nastawiałam na początek marca nie wcześniej :szok:

reklama
Do góry