reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Moja dzidzia też najczęściej położona miednicowo, co było widać na usg i co czuje po ruchach (tyle, że czasem stronę zmienia i generalnie dużo się wierci, ale właśnie w tej płaszczyźnie).
I też sie nie martwię, bo włąśnie jak mata pisze - jeszcze dużo czasu mają maluchy do przyjęcia właściwej pozycji.

reklama
JA dziś po kontrolnej wizycie u GP. Ciśnienie jak zwykle niskie,choć mówil ze nie jest źle. Waga=> 3,4 kg w ciągu miesiąca:szok:a w sumie dużo wiecej nie jadłam. serduszko biło, ale lekarz powiedział ze schował się gdzieś na tyle brzuszka. I tyle. Ale w poniedzialek dokładniejsza wizyta 4d w Polsce:-)

Nusia u nas etap teraz kiedy wszystkie zaskakująco szybko przybieramy na wadze :-)

Super, że słyszałaś serduszko a na 4d napewno wszystko lepiej zobaczysz :-)

nusia dobrze, że możesz dzielic się tak pomyślnymi wieściami (tym ciśnieniem się nie przejmuj, skoro doktor tak mówi). A mój Maluch tez nie lubi osłuchiwania serduszka i też ucieka ;-). No a kilogramy :rolleyes2: - taki czas, ja nawet nie chcę wiedzieć ile przybrałam w ciągu ostatniego tygodnia.

nusia181 a ja znowu mam za wysoki ciśnienie :-( na razie nie dużo ale już na granicy... no i muszę to kontrolować...

mi lekarz powiedzial ze wysokie to 145/95 ja osobiscie na lekach juz jestem
Ja juz po ostatniej wizycie u ralyngologa bo bardzo krwawie z nosa i przypalil mi cos w nosie tak jakby lepiej mi i jakies kropelki by mi tak nie wysychal nos w srodku(sluzawki)

ja miałam wczoraj u położonej 130/70 ale wyczytałam że do 140 nie robią nic... kazałam mi się nie denerwować i przyjść na kontrole za kilka dni...

reklama
Ja nigdy nie miałam problemów z wysokim ciśnieniem tak jak kamila mam dość niskie ...
Za tydzień ma USG , no i w tym tygodniu czeka mnie glukoza ...

Kindzia
a jak u Ciebie z wynikami ??

Do góry