reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Moja dzidzia też najczęściej położona miednicowo, co było widać na usg i co czuje po ruchach (tyle, że czasem stronę zmienia i generalnie dużo się wierci, ale właśnie w tej płaszczyźnie).
I też sie nie martwię, bo włąśnie jak mata pisze - jeszcze dużo czasu mają maluchy do przyjęcia właściwej pozycji.

reklama
JA dziś po kontrolnej wizycie u GP. Ciśnienie jak zwykle niskie,choć mówil ze nie jest źle. Waga=> 3,4 kg w ciągu miesiąca:szok:a w sumie dużo wiecej nie jadłam. serduszko biło, ale lekarz powiedział ze schował się gdzieś na tyle brzuszka. I tyle. Ale w poniedzialek dokładniejsza wizyta 4d w Polsce:-)

Nusia u nas etap teraz kiedy wszystkie zaskakująco szybko przybieramy na wadze :-)

Super, że słyszałaś serduszko a na 4d napewno wszystko lepiej zobaczysz :-)

nusia dobrze, że możesz dzielic się tak pomyślnymi wieściami (tym ciśnieniem się nie przejmuj, skoro doktor tak mówi). A mój Maluch tez nie lubi osłuchiwania serduszka i też ucieka ;-). No a kilogramy :rolleyes2: - taki czas, ja nawet nie chcę wiedzieć ile przybrałam w ciągu ostatniego tygodnia.

nusia181 a ja znowu mam za wysoki ciśnienie :-( na razie nie dużo ale już na granicy... no i muszę to kontrolować...

mi lekarz powiedzial ze wysokie to 145/95 ja osobiscie na lekach juz jestem
Ja juz po ostatniej wizycie u ralyngologa bo bardzo krwawie z nosa i przypalil mi cos w nosie tak jakby lepiej mi i jakies kropelki by mi tak nie wysychal nos w srodku(sluzawki)

ja miałam wczoraj u położonej 130/70 ale wyczytałam że do 140 nie robią nic... kazałam mi się nie denerwować i przyjść na kontrole za kilka dni...

reklama
Ja nigdy nie miałam problemów z wysokim ciśnieniem tak jak kamila mam dość niskie ...
Za tydzień ma USG , no i w tym tygodniu czeka mnie glukoza ...

Kindzia
a jak u Ciebie z wynikami ??

Do góry