reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Doris-gratuluję synka! zdjęcie rewelka :) mam nadzieję, że mój za tydzień pokaże się w pełnej okazałości bym mogła mieć w końcu pewność :)

Angel-ja też już się niecierpliwie..do najważniejszego USG jeszcze ponad tydzien :/ nie wiem co ze sobą zrobic to czytam o porodach eeeh i to chyba nie jest dobry pomysł na zabicie czasu :/

Ja w sumie własnie na pierwszym miejscu mysle o przylocie męża i mam stresa z tym zwiazanego ( a wyzale sie na głownym).. wiec w sumie jak przyleci moze zaraz na nastepny dzien czy dwa dni po bedzie to USg wiec juz nie zostanie wiele czasu na zamartwianie z tym związane ;-)

reklama
gagucha zgadzam się zaprzestań czytania to na pewno nic dobrego nie wniesie

trzymam kciuki za wizyty i usg ja jeszcze 2 tygodnie do wizyty

oooo... widzę siurka i troszke fajnych wieści:D

super, super, gratuluję. Jak te Bąbelki rosną szybciutko:D

ciekawe czy nasze będzie wysokie(długie) po tatusiu. :)
u nas po tatusiu to mam nadzieję, że Dzidzia włoski odziedziczy - mocne i super blond - za więcej podziękuję :baffled:
Doris ja jednak siurka dalej nie widzę - ale ja po prostu jestem ślepa i już! :-D ale gratki, gratki

gagucha masz natychmiast przestac czytac!:-)to wcale nie jest dobre nakrecasz sie tylko!
popieram

Bozienka:-D:-D:-DLenka jak narazie zdrowo kopie:-)a wizyte mam 2 grudnia i mam nadzieje ze ten moj podly ziutek pokaze co ma miedzy nozkami:-)

no dlatego 2 bo teraz 4 listopada mialam wizyte:-)wiec troszke poczekam:-)albo bede sie znim draznic i wogole mu nie powiem albo wystapie z oswiadczeniem 24 w wigilie kogo moga sie spodziewac

hehhe ja bym nie mogla tak czekac z informacja kogo niesze w brzuszku a pozatym odrazu by sie skapli buzka mi sie cieszy do teraz jak pomysle o mojej kochanej córeczce :)

reklama
Do góry