reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Doris-gratuluję synka! zdjęcie rewelka :) mam nadzieję, że mój za tydzień pokaże się w pełnej okazałości bym mogła mieć w końcu pewność :)

Angel-ja też już się niecierpliwie..do najważniejszego USG jeszcze ponad tydzien :/ nie wiem co ze sobą zrobic to czytam o porodach eeeh i to chyba nie jest dobry pomysł na zabicie czasu :/

Ja w sumie własnie na pierwszym miejscu mysle o przylocie męża i mam stresa z tym zwiazanego ( a wyzale sie na głownym).. wiec w sumie jak przyleci moze zaraz na nastepny dzien czy dwa dni po bedzie to USg wiec juz nie zostanie wiele czasu na zamartwianie z tym związane ;-)

reklama
gagucha zgadzam się zaprzestań czytania to na pewno nic dobrego nie wniesie

trzymam kciuki za wizyty i usg ja jeszcze 2 tygodnie do wizyty

oooo... widzę siurka i troszke fajnych wieści:D

super, super, gratuluję. Jak te Bąbelki rosną szybciutko:D

ciekawe czy nasze będzie wysokie(długie) po tatusiu. :)
u nas po tatusiu to mam nadzieję, że Dzidzia włoski odziedziczy - mocne i super blond - za więcej podziękuję :baffled:
Doris ja jednak siurka dalej nie widzę - ale ja po prostu jestem ślepa i już! :-D ale gratki, gratki

gagucha masz natychmiast przestac czytac!:-)to wcale nie jest dobre nakrecasz sie tylko!
popieram

Bozienka:-D:-D:-DLenka jak narazie zdrowo kopie:-)a wizyte mam 2 grudnia i mam nadzieje ze ten moj podly ziutek pokaze co ma miedzy nozkami:-)

no dlatego 2 bo teraz 4 listopada mialam wizyte:-)wiec troszke poczekam:-)albo bede sie znim draznic i wogole mu nie powiem albo wystapie z oswiadczeniem 24 w wigilie kogo moga sie spodziewac

hehhe ja bym nie mogla tak czekac z informacja kogo niesze w brzuszku a pozatym odrazu by sie skapli buzka mi sie cieszy do teraz jak pomysle o mojej kochanej córeczce :)

reklama
Do góry