ja dzisiaj byłam u mojego lekarza w szpitalu i zrobił mi usg, akurat udało mi się , że usg robiła moja koleżanka z liceum, która została lekarką, a nawet nie wiedziałam , że jest w tym szpitalu
więc zrobiła mi baaardzo dokładne badanie , z dzidzią wszystko super, zbadała przepływy krwi, niunia ma śliczny zadarty nosek, cud miód
Tylko jest jeden problem mam dość krótka szyjkę macicy, a do tego jak już wcześniej pisałam ma położenie główkowe, więc muszę bardzo uważać. Leże więc na kanapie i mąż dookoła mnie lata, ale jakoś tak mnie ten fakt zdołował, mam przyjść za 2 tyg na kontrolę, mam nadzieję, że nie będzie się zmniejszała długość szyjki, bo wtedy czeka mnie szpital, masakra
pytałam o ewentualny pesar, ale na razie lekarz kazał jeszcze poczekać. Na samym początku na usg wyszła długośc szyjki 1,5 cm!! ale po dogłębnym zbadaniu wymiar był 3 cm, na kolejnym zdjęciu mam 2 cm, sama już nie wiem ile ona mierzy
mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzy, póki co leżę i staram się nie myśleć o tym, chociaż nie sposób...