reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mini55 gratuluje córeczki :-) miejmy nadzieje że będzie na 100 % a mały się cieszy że będzie miał siostrzyczkę?

Maruusia a widzisz mówiłam że wszystko będzie dobrze :-) ja też się stresuję przed wizytą ale myślę sobie że przecież jeszcze nasze mamy ( przynajmniej moja) nie widziały nas na żadnym usg a zdrowe jesteśmy więc z naszymi dzidziami też będzie dobrze :-) fajnie że mała dała Wam taki popis swoich umiejętności :-) miejmy nadzieje że jak się urodzi też będzie tak wszytko wszystko robić... :-)

reklama
Witam gratuluje wszystkim ;-) zdrowych dziewczynek i chłopców ;-)
nie wiem czy ktos tesknił ;-)?
Przepraszam ze tak rzadko ale zyje melduje bylam dzisiaj na usg 2 raz połowkowym i znam plec bedzie dziewczynka ma wszystkie paluszki u rak i nóg serduszko bije ślicznie a w stupkach sie zakochalam ;-) wszystko w normie przebadane ;-) ale niestety zdjecia twarzy niemam bo raczkami sie zakryła a on tego nie wydrukował niestety ;-(
oto potwierdzenie płci i kość udowa i seduszko wiecej zdjec nie robił...
Zobacz załącznik 402492Zobacz załącznik 402491Zobacz załącznik 402493

Bozienkaja juz miałam połowkowe 18.10
Gin milczy............
dzieć zdrowe...........
a ja siedze na dupce bo mam rozwarcie... i jakiegos syfa.. i łykam tabsy.. ot co...

Kindzia cieszę się że dzieć zdrowy:-D Co z tym rozwarciem ?? To na to łykasz tabletki ?? Jak się czujesz , dajesz rade z wszystkim ? Masz kogoś do pomocy ?? Bo to chyba trzeba leżeć , leżeć i leżeć :dry:

abed Borysek chyba trochę rozczarowany że to nie braciszek ;-)

Atan
super że z Amelką wszystko ok :tak:

Atan ucałuj dziecinke w stópki:) niech sie dalej zdrowo chowa .. ku uciesze Twojej..

a ja taka nie obyta.. mogłabyś mi wytłumaczyc gdzie na tym zdjeciu widac płeć,
na pierwszej fotce tak, ale jak?

Mini dziekuje za troskę,
czuje sie oki doki
jedynie te kłucia w dole, no i dzieć jest bardzo nisko..
duzo gadamy wiec moze sie "podniesie" troche bo stasznie uciska "co nie co"
nie leze jak kłoda ale bardzo uwazam, mam niewielkie rozwarcie ale jednak..
a tabsow mam mase i troche na różnosi.. na skurczybyki/na infekcje/ na skracanie/do cipne/na anemię...
włanie mi przypomniałas ze furaginu nie "łykłam" na noc... no nic zaraz nadrobie.
Mamcia noge skreciła wczoraj, sis ciezarna, maz zawalony robota. Kazdy mam coś.
Ale uwazam bardzo.. bardzo
..........................

Ostatnia edycja:
reklama
Witam gratuluje wszystkim ;-) zdrowych dziewczynek i chłopców ;-)
nie wiem czy ktos tesknił ;-)?
Przepraszam ze tak rzadko ale zyje melduje bylam dzisiaj na usg 2 raz połowkowym i znam plec bedzie dziewczynka ma wszystkie paluszki u rak i nóg serduszko bije ślicznie a w stupkach sie zakochalam ;-) wszystko w normie przebadane ;-) ale niestety zdjecia twarzy niemam bo raczkami sie zakryła a on tego nie wydrukował niestety ;-(
oto potwierdzenie płci i kość udowa i seduszko wiecej zdjec nie robił...
Zobacz załącznik 402492Zobacz załącznik 402491Zobacz załącznik 402493
fantastyczne wiadomości :-)...ale tych kobietek!

Do góry