reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
No to duża dzidzia. Niech rośnie zdrowo.
Według suwaczka jestem na tym samym etapie ciązy. Ciekawe jak duża moja dzidzia...

Witam Kobietki, ja wczoraj byłam na wizycie ale u innego lekarza bo do tej babeczki w medicover ni było miejsc kazala mi przyjsc po zrobieniu beta za 3-4 dni ale najblizsza wizyta byla na 2 tygodnie.... ale znalazlam lekarza blizej domu w placowce współplarujacej z medicover i powiem Wam ze z tej wizyty jestem juz bardziej zadowolona, nie wierzylam ze facet jest delikatnijeszy podcxas badania niz kobieta bo niby czemu, ale faktycznie samo badanie bylo super delikatne, bezpolesne, lekarz na spokojnie mnie wysłuchał zalecił duzo owoców i warzyw oraz dostałam długaśną listę badań do wykonania i kolejna wizyta po powrocie z naszego urlopu czyli za 2 tygodnie. Lekarz powiedzial ze wszytsko dobrze sie rozwija i spokojnie moge poleciec na urlop i odpoczywac. :-)

K&M to super że wszystko dobrze. i że możesz spokojnie leciec na urlop. Będziesz spokojna. kiedy wyjeżdzasz??

pinula oj jak narazie to drażliwy temat... bo M. skończyl sie paszport i nie wymienił na czas z urzedu dzownili wczoraj ze na 98% dzis bedzie i nie było... a my mamy od poniedziałku urlop i zero wycieczki... katrastrofa... jeszcze M. mówi ze w pracy ma urwanie i nie wie czy bedzie mógł wyjechać... juz nie mam siły do niego

reklama
Do góry