Bozienka24
Fanka BB :)
K&M trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze i dzidzus urusl i bilo serduszko napewno bedzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja byłam na pierwszej wizycie w pon i wrocilam z niej zawiedziona... bo myslam ze bedzie jakos inaczej a tu nic, badanie chwila moment i okazalo sie ze jeszcze nic tam nie widac wiec dostalam skierowanie na beta HCG i tyle... ide na kolejna wizyte jutro, ale juz do innego lekarza, myslalam ze skoro nie widac a to juz leca tygodnie to da mi skierowanie na usg a tu nic... wiec ide do innej placowki z ta beta juz pojde i mam nadzieje ze dowiem sie chociaz na kiedy mam termin itd... zawiodlam sie troche no ale jutro kolejna wizyta wiec mam nadzieje jutro napisze cos pozytynwego
miska271 gratuluję mam nadzieję, że w piątek zobaczę podobny obrazek ;-)
miska ile mialo zwrostu dziecko crl??
dzidzia śliczna ;-)
miska gratulacje dzidzius sliczny zycze duzo duzo zdrowka kiedy kolejna wizyta ?? moja to sie zmieni strasznie wizyta byla w 6 tc a teraz bedzie w 11 urosnie jak niewiem i bedzie juuz przypominac malutkiego czlowieczka niemoe sie doczekac
a ja byłam na pierwszej wizycie w pon i wrocilam z niej zawiedziona... bo myslam ze bedzie jakos inaczej a tu nic, badanie chwila moment i okazalo sie ze jeszcze nic tam nie widac wiec dostalam skierowanie na beta HCG i tyle... ide na kolejna wizyte jutro, ale juz do innego lekarza, myslalam ze skoro nie widac a to juz leca tygodnie to da mi skierowanie na usg a tu nic... wiec ide do innej placowki z ta beta juz pojde i mam nadzieje ze dowiem sie chociaz na kiedy mam termin itd... zawiodlam sie troche no ale jutro kolejna wizyta wiec mam nadzieje jutro napisze cos pozytynwego
Ja na pierwszej wizycie tez jedynie pęcherzyk zobaczyłam - za wcześnie było żeby zobaczyć coś więcej i stwierdzic nawet czy to na pewno ciąża - ale ginek inaczej mnie potraktował - załozył, że ciąża jest, bo test wyszedl pozytywnie, no i kolejną wizyte zalecił za miesiąc, bo wcześniej nie było sensu - kropka musi urosnąc do fasolki dopytałam się nieco i jedyne co mógł gon powiedziec, że był to max 3 tydzień od zapłodnienia. No i teraz sobie czekam do kolejnej wizyty
moja rada dla ciężarówek po raz pierwszy - pytajcie o wszystko, nawet o to co się wydaje wg was nieistotne - lekarze sami z siebie rzadko mówią coś więcej - a dzieki ptaniom Wy będziecie lepiej poinformowane