reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

czesc, bylam wczoraj u gina.
mialam na 18.20 wrocilam po 21 do domu, wykancza mnie to siedzenie tam! a wczoraj to prawdziwa przeginka, jedna pacjentka siedziala 45 minut, a kolejne po pol godziny.
a ja durna pała...taka bylam juz zmeczona i zakrecona (od rana siedzilam najpierw na onkologii, od 9 do 14!!!!) ze zapomnialam zdjec dzidziusia, kuswa!!!
dzidzia ma sie dobrze, ma 2,5 cm, termin z usg na 29 luty hihihi, szyjka dobrze trzyma, wszystko ok, aha, waga ani drgnie, nie wiem z czego to moje dziecko rosnie, nadal ma jadlowstret, brzucha zero.

reklama
K&M będziesz lecieć samolotem? W drugim trymestrze? My mamy wykupioną wycieczkę ale chyba zrezygnujemy z niej :(
ja w pierwszej ciazy latalam i w 1 i 2 i 3 trzymestrze (poczatkiem 7 miesiaca ciazy) i zadnego wplywu na ciaze to nie mialo, poza tym, ze przy ostanim locie bylo mi juz niewygodnie w samolocie, cieplo i spuchly mi stopy.

no i co do wizyt :)
nie wytrzymalam no i wczoraj jednak poszlam do mojej pani ginekolog :)
tak chcialam zaczekac, wiedzialam, ze jeszcze za wczesnie i wszystkich Was sie pytalam kiedy i koncem koncow nie wytrzymalam i poszlam :)
no i zobaczylam moja KROPECZKE :)
poza tym, ze byla KROPECZKA to jeszcze serduszka nie bylo, no i sie troche zawiodlam mimo, ze wiedzialam, ze go nie zobacze ...
no ale sie troche zrelaksowalam, bo Pani Doktor powiedziala, ze wszystko dobrze i kolejna wizyta dopiero 18 sierpnia - mam nadzieje, ze sie doczekam jakos :)

Byłam dzisiaj kochane u gina, moja kruszynka ma 4mm, serduszko ładnie bije a ciąża rozwija się prawidłowo :) jutro wstawię zdjęcie bo dzisiaj nie mam jak :/

Petunia gratuluję 4 milimetrowego szczęścia :-)

A ja już jutroooooooooo idę... kurcze trzymajcie kciuki żeby było ok

lasteputina sliczna kropeczka :) gratulacje :) ja sie juz doczekac niemoge swojej wizyty za tydzien :) oj to bedzie chyba najdluzszy tydzien :) moze jakos zleci badania bede pewnie w srode-czwartek i moze jakos zleci najgorszy bedzie weekend a potem wtorek bede czekac do 14:30 i siedziec jak na szpilkach ;)

reklama
Bozienka, to razem będziemy nogami przebierać, bo też idę 9 sierpnia na 14.20. Jeszcze gin kazała mi przyjść z pełnym pecherzem :eek: nie wiem, jak ja to zrobię.

Do góry