Angel.
Zwierzoholik;)
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to chyba indywidualna sprawa Twoja prawda?Chcesz to zmieniaj i juz :-)Mam pytanie jak to jest ze zmianą lekarza w trakcie ciąży bo mój mi nie pasuje a mam okazje zmienić i nie wiem jak to załatwić???
o jaaaa...wy hardcory;-);-)mini, angel- na samym poczatku pytali czy chcemy wiedziec- ale my oczywiscie twardo, ze nie :-) no czekamy do marca :-):-):-):-)
No u nas w POZ 250 i nikogo juz to za bardzo nie dziwi:-(moja relacja pewnie będzie mega krótka.. bo babka do której idę ma taki sprzęt i takie doświadczenie, że badania połówkowe robi w max 15 min a kasuje... 300zł... Przy Tymku zbadanie młodego zajęło jej całe 9 min (całe badanie mam na płytce nagrane)