reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
hahah tunia to tak jak u korneli na poczatku cos dyndalo :) a teraz albo jest asz tak malutki (w co watpie bo synek to ma sprzeta) albo Korneli to Korneli hehe moze faktycznie pepowina sie ulozyla tak ze wydaje sie ze ma siurka ;) gratki dla nowcyh mam wiedzocych plec i ogromny podziw dla mam ktore czekaja do porodu ja niby z synkeim wiedzialam ale jak sie urodzil to jakos niepomyslalm no przeciez wiem ze syn tylko sie poplakalam ehh bo tak naprawde dopiero po porodzie sie dowiemy na 100 % plci :)

Mam pytanie jak to jest ze zmianą lekarza w trakcie ciąży bo mój mi nie pasuje a mam okazje zmienić i nie wiem jak to załatwić???
no to chyba indywidualna sprawa Twoja prawda?Chcesz to zmieniaj i juz :-)

mini, angel- na samym poczatku pytali czy chcemy wiedziec- ale my oczywiscie twardo, ze nie :-) no czekamy do marca :-):-):-):-)
o jaaaa...wy hardcory;-);-)

moja relacja pewnie będzie mega krótka.. bo babka do której idę ma taki sprzęt i takie doświadczenie, że badania połówkowe robi w max 15 min ;) a kasuje... 300zł... Przy Tymku zbadanie młodego zajęło jej całe 9 min (całe badanie mam na płytce nagrane)
No u nas w POZ 250 :) i nikogo juz to za bardzo nie dziwi:-(

tricia super wiesci!

Tricia gratuluję perfect girl :-D
MaMicuria 250 ?? kurcze jak dla mnie to ceny z kosmosu :szok:. Ja prywatnie płaciłam 100 z wizytą i to było według mnie dużo :confused2:

Tricia - gratuluję córci ;)

W Polsce płacę za wizytę 120 zł, tutaj lepiej nie mówić o cenach prywatnych, bo buty można pogubić.

ivi - Fajnie, że tak Ci się udało z tą wizytą. Mniej czekania, mniej stresu :)

kamilaedi - PODZIWIAM! Ja bym nie wytrzymała, jakby mała nie chciała się ujawnić :)

A my jutro na powtórkę USG. Mam stresa ogromnego :( Ale jeśli jutro znów wyjdę z wątpliwościami, to przyjdzie nam jechać prywatnie...

reklama
Do góry