reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kamila no to normalnie chylę czoła!! nie wytrzymałabym :D skoro można wiedzeić, to chciałam wiedzieć jak najwcześniej:D a Ty twardo na niespodziankę czekasz:D no nieźle!!

moja relacja pewnie będzie mega krótka.. bo babka do której idę ma taki sprzęt i takie doświadczenie, że badania połówkowe robi w max 15 min ;) a kasuje... 300zł... Przy Tymku zbadanie młodego zajęło jej całe 9 min (całe badanie mam na płytce nagrane)

mini - niestety, ale idę do babki która (wg słów mojej gin prowadzącej) rozkręcała na Akademii Medycznej w Gdańsku oddział diagnostyki prenatalnej a dodatkowo "dorabia" w gabinecie prywatnym przyjmując na konsultacje albo prowadząc ciażę (jeśli kogoś na to stać). Taki ktoś po prostu ceni swój czas ;)

Nieeee kamila szacun!! :-D
Ja jestem tak niecieprliwa , że jak nie da sie podejrzeć na połówkowym to przed wylotem do UK pojdziemy prywatnie :-) Nie no musze wiedziec i koniec :happy2:

reklama
Do góry