reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

co do glukozy - to ja sobie wcislam po kryjomu sok z polowy cytryny i wypilam duszkiem ;] i tyle i potem popijalam woda z cytryna bo mozna i wyniku nie zafalszowuje ;]

acha jak bylam w spzitlau to dzidzia ma 19 cm i wazy cos kolo 330 gram haha kolos ;] no i podobno dziewucha ale to sie okarze 4 listopada tak na sto procent bo ide na połówkowe ;]

Ostatnia edycja:
reklama
mata no to u mnie zupełnie inaczej... miałam tylko krew pobrana po godzinie od podania 50 zabiegowa mówiła, że to porównuje się z wynikiem cukru na czczo, który miałam robiony na początku ciąży:confused:
ivi super bo ja nie dość że nie siedziałam to prawie przez godzinę łaziłam po sklepach :nerd::baffled: nikt mi o tym nie mówił że trzeba siedzieć grzecznie:confused: :crazy:

nusia takie badanie na początku ciąży i tak chyba nie ma znaczenia większego bo dziecku musi rozwinąć się narząd trzustki i podjąć pracę

dobrze, że mam jeszcze jedno od lekarza prywatnego do zrobienia od razu sie o to całe badanie wypytam bo teraz to jestem zielona i po co ja piłam to świństwo....:baffled:

a tak w ogóle to chciałam pogratulować dobrych wieści z dzisiejszych wizyt tuni i miśce :-)
Miśka miałaś nosa i przeczucie i gratuluje zdrowego synka
Tunia no tekst dobry... Lenka ma siusiaka, ale dobrze, że zdrowe jest maleństwo, a może jeszcze i wcale nie ma skoro lekarz mówi chyba, u nas nie było chyba tylko na pewno to siusiak :-)

aaaaaaa dziewczyny jestem happy:D
wizytę połówkową będę mieć juz w ten piątek!:) myslałam ze przyjmie mnie dopiero nqa początku listopada, ale okazuje się że lekarki nie będzie czy coś i tylko ten piątek był możliwy:D

miska- super, ze u wasz wszystko ok gratuluje zdrowego synusia
mata- szkoda, ze , nie mieliscie usg... no ale juz niebawem
tunia- ciesze sie ze u was tez wszystko wporzadku najwazniejsze ,ze lenka(z siusiakiem:szok:) zdrowa
pinula- to faktycznie jakies zamieszanie tam u ciebie, szkoda ze tego usg nie mieliscie
ivi- no to czekamy do piatku

my dzis po naszym polowkowym, u nas wszystko na swoim miejscu iw najlepszym porzadk, dzidzia starsza o 1 dzien niz ostatnio, wiec wszystko w normie.... bardzo sie ciesze :-):-):-):-) tylko ja zelazo mam niskie:baffled:

reklama
Do góry