reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

co do glukozy - to ja sobie wcislam po kryjomu sok z polowy cytryny i wypilam duszkiem ;] i tyle i potem popijalam woda z cytryna bo mozna i wyniku nie zafalszowuje ;]

acha jak bylam w spzitlau to dzidzia ma 19 cm i wazy cos kolo 330 gram haha kolos ;] no i podobno dziewucha ale to sie okarze 4 listopada tak na sto procent bo ide na połówkowe ;]

Ostatnia edycja:
reklama
mata no to u mnie zupełnie inaczej... miałam tylko krew pobrana po godzinie od podania 50 zabiegowa mówiła, że to porównuje się z wynikiem cukru na czczo, który miałam robiony na początku ciąży:confused:
ivi super bo ja nie dość że nie siedziałam to prawie przez godzinę łaziłam po sklepach :nerd::baffled: nikt mi o tym nie mówił że trzeba siedzieć grzecznie:confused: :crazy:

nusia takie badanie na początku ciąży i tak chyba nie ma znaczenia większego bo dziecku musi rozwinąć się narząd trzustki i podjąć pracę

dobrze, że mam jeszcze jedno od lekarza prywatnego do zrobienia od razu sie o to całe badanie wypytam bo teraz to jestem zielona i po co ja piłam to świństwo....:baffled:

a tak w ogóle to chciałam pogratulować dobrych wieści z dzisiejszych wizyt tuni i miśce :-)
Miśka miałaś nosa i przeczucie i gratuluje zdrowego synka
Tunia no tekst dobry... Lenka ma siusiaka, ale dobrze, że zdrowe jest maleństwo, a może jeszcze i wcale nie ma skoro lekarz mówi chyba, u nas nie było chyba tylko na pewno to siusiak :-)

aaaaaaa dziewczyny jestem happy:D
wizytę połówkową będę mieć juz w ten piątek!:) myslałam ze przyjmie mnie dopiero nqa początku listopada, ale okazuje się że lekarki nie będzie czy coś i tylko ten piątek był możliwy:D

miska- super, ze u wasz wszystko ok gratuluje zdrowego synusia
mata- szkoda, ze , nie mieliscie usg... no ale juz niebawem
tunia- ciesze sie ze u was tez wszystko wporzadku najwazniejsze ,ze lenka(z siusiakiem:szok:) zdrowa
pinula- to faktycznie jakies zamieszanie tam u ciebie, szkoda ze tego usg nie mieliscie
ivi- no to czekamy do piatku

my dzis po naszym polowkowym, u nas wszystko na swoim miejscu iw najlepszym porzadk, dzidzia starsza o 1 dzien niz ostatnio, wiec wszystko w normie.... bardzo sie ciesze :-):-):-):-) tylko ja zelazo mam niskie:baffled:

reklama
Do góry