Angel.
Zwierzoholik;)
No i wspaniałe wieści, dobry koniec przykrego szpitalnego leżenia )
Małe wierzgało na usg?? Niema chyba nic piekniejszego! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to dobrze ze juz po.dbajcie i siebie!Małe zdrowe, wszystko co powinno mieć po 2 sztuki to ma po 2, a co po 1 sztuce to po 1 :-)
z usg wychodzi 19 tydzień czyli wszystko w normie
to super, ze wszystko ok u was :-):-) teraz grzecznie odpoczywaj w domkujak wiecie od poniedziałku miałam jedną wielką wizytę u lekarza, zakończoną dzisiaj usg :-)
Małe zdrowe, wszystko co powinno mieć po 2 sztuki to ma po 2, a co po 1 sztuce to po 1 :-)
z usg wychodzi 19 tydzień czyli wszystko w normie
wypisali mnie z "wizyty" z nowymi lekami
dostałam isoptin i salbutamol (ma hamować czynności skurczowe macicy)
obawiam się, że będę po tym miała kiepskie samopoczucie... ale mam kontrolną wizytę 31 października to najwyżej powiem że chcę odstawić
nie widziałam czy wierzgało, bo nie da się monitora przestawić więc sobie Małego nie pooglądałam :-(No i wspaniałe wieści, dobry koniec przykrego szpitalnego leżenia )