reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

bylam u lekarza sie zbadac bo mnie zaczelo bolec i sie stawiac brzuch a wiec lerzenie mnie czeka malo ruchu zwiekszenie dawki lekow z dzidziusiem wszystko dobrze :) rosnie zdrowo i co najwazniejsze jest moja ukochana wyczekana coreczka :-) ladnie zaprezentowala ze nic jej niedynda pomiedzy nuzkami :) sliczna mamusina ruchliwa Kornelia :D boziu jak sie ciesze alle i martwie :(
no to teraz tylko odpoczywaj i uwazaj na siebie!!!

reklama
Bozienka gratuluje córeczki, fantastycznie, że Kornelka się wam tak ujawniła :-)

Renia to prawda ten dźwięk bicia serca maluszka jest fantastyczny, ja pierwszy i jedyny raz na razie słyszałam je w 7tc, ostatnio sama próbowałam u teściowej statoskopem podsłuchać ale nic nie było, za słaby sprzęcik domowy ;-)

Anula ja też usłyszałam bicie serduszka w 7 tc jak byłam prywatnie w anglii potwierdzic ciaże :-) Ale łzy popłynęły nie zapomnę teg do końca życia.. taka mała pestka ledwo widoczna i takie szalone serduszko :-D
Ostatnio jak tuprzyleciałam w 15 tc miałam usg i tez puscila serduszko, ale usg przez brzuch i troche zakłócen bylo hehe

renia1321 potwierdzam to jest niesamowite :-) ja wczoraj byłam u położnej i słuchaliśmy bicia serca po raz pierwszy :-) wprawdzie ruchów jeszcze nie czuję ale serce było już słychać :-) teraz czekam nie cierpliwie na usg żeby je zobaczyć no i może się określi kim jest :-)

reklama
jak wiecie od poniedziałku miałam jedną wielką wizytę u lekarza, zakończoną dzisiaj usg :-)
Małe zdrowe, wszystko co powinno mieć po 2 sztuki to ma po 2, a co po 1 sztuce to po 1 :-)
z usg wychodzi 19 tydzień czyli wszystko w normie
wypisali mnie z "wizyty" z nowymi lekami
dostałam isoptin i salbutamol (ma hamować czynności skurczowe macicy)
obawiam się, że będę po tym miała kiepskie samopoczucie... ale mam kontrolną wizytę 31 października to najwyżej powiem że chcę odstawić

Do góry