reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

bylam u lekarza sie zbadac bo mnie zaczelo bolec i sie stawiac brzuch a wiec lerzenie mnie czeka malo ruchu zwiekszenie dawki lekow z dzidziusiem wszystko dobrze :) rosnie zdrowo i co najwazniejsze jest moja ukochana wyczekana coreczka :-) ladnie zaprezentowala ze nic jej niedynda pomiedzy nuzkami :) sliczna mamusina ruchliwa Kornelia :D boziu jak sie ciesze alle i martwie :(

reklama
wow wow, ale czad!
Bozienka- takie niespodziewane wiesci, szok! super gratuluje, ze sie Kornelka na 100 % potwierdzila!! uwazaj na siebie, malo sie ruszaj, a jak juz to tak na spokojnie, bez nerwowych ruchow, serio, mnie to pomoglo, jak ide po corcie do przedszkola to taki prawdziwy poooowoooolny spacerek, a i tak przychodze do domu i mnie wszystko boli, ale przynajmniej skurczybykow nie czuje. Bedzie dobrze zobaczysz!

Doris- ja mam wrazenie, a nawet jednak kolezanka mi przytaknela:-D ze teraz wygladam o stokroc gorzej niz przy Julii, przy malej az cala taka promienista bylam, jakas taka mloda, sliczna i zdrowo wygladajaca, ale moze to tez zasluga tego, ze to byla wiosna i lato, a teraz zimowa pora to ciezko bedzie wygladac promieniscie;-):-D

ajako tez bylam w szoku nawet nieliczylam na to ze mala sie pokaze i ze wogole lekarz bedzie robil usg ale chciala sie upewnic czy z dzidziusiem jest wszystko dobrze a ze tak ladnie rozlozyla nuzki :)

bozienka ja również gratuluję, też byłam dzisiaj u swojego lekarza prowadzącego z nfz, moje wizyty u niego polegają na tym, że ja mu daję wyniki z ostatnich badań a on mi skierowanie na następne, które robię pare dni wcześniej przed kolejną wizytą (co 4 tyg) a że badania są dobre i w ogóle u mnie ciąża bez żadnych problemów przechodzi to tyle się dzieje, ale dzisiaj jak spytał mnie czy czuję już ruchy dziecka a ja powiedziałam, że tak to mówi "no to proszę na leżankę" i słuchaliśmy razem serduszka ;) miał taki stetoskop, że on dotykał brzuszka a słychać było na cały gabinet, ja pierwszy raz je słyszałam i powiem wam dziewczyny, że był to dla mnie jak narazie najlepszy moment ciąży, nic mnie jeszcze nie wzruszyło w takim stopniu, te usg 4d, zdjęcia czy ruchy jak właśnie bicie serduszka mojego maleństwa ;)

reklama
Bozienka gratuluję córeczki :-):-):-) fajnie, że wszystko z Kornelką ok - już się teraz nie martw i nie słuchaj lekarzy telefonicznych ;-);-)
Renia :) chyba dla każdej kobietki, która pierwszy raz zostanie mamą bicie serduszka Maluszka jest niepowtarzające :-):-):-) ja pierwszy raz usłyszałam jak leżałam w szpitalu - byłam na usg po którym mieli stwierdzić czy ide do domu czy nie i wróciłam zryczana - każdy myślał, że przez to, że mnie jeszcze trzymają a ja ze szczęścia płakałam bo serduszko usłyszałam :-):-):-):-) ale gratki ;-);-) ciesz się Kochana :-D:-D

Do góry