reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

bylam u lekarza sie zbadac bo mnie zaczelo bolec i sie stawiac brzuch a wiec lerzenie mnie czeka malo ruchu zwiekszenie dawki lekow z dzidziusiem wszystko dobrze :) rosnie zdrowo i co najwazniejsze jest moja ukochana wyczekana coreczka :-) ladnie zaprezentowala ze nic jej niedynda pomiedzy nuzkami :) sliczna mamusina ruchliwa Kornelia :D boziu jak sie ciesze alle i martwie :(

reklama
wow wow, ale czad!
Bozienka- takie niespodziewane wiesci, szok! super gratuluje, ze sie Kornelka na 100 % potwierdzila!! uwazaj na siebie, malo sie ruszaj, a jak juz to tak na spokojnie, bez nerwowych ruchow, serio, mnie to pomoglo, jak ide po corcie do przedszkola to taki prawdziwy poooowoooolny spacerek, a i tak przychodze do domu i mnie wszystko boli, ale przynajmniej skurczybykow nie czuje. Bedzie dobrze zobaczysz!

Doris- ja mam wrazenie, a nawet jednak kolezanka mi przytaknela:-D ze teraz wygladam o stokroc gorzej niz przy Julii, przy malej az cala taka promienista bylam, jakas taka mloda, sliczna i zdrowo wygladajaca, ale moze to tez zasluga tego, ze to byla wiosna i lato, a teraz zimowa pora to ciezko bedzie wygladac promieniscie;-):-D

ajako tez bylam w szoku nawet nieliczylam na to ze mala sie pokaze i ze wogole lekarz bedzie robil usg ale chciala sie upewnic czy z dzidziusiem jest wszystko dobrze a ze tak ladnie rozlozyla nuzki :)

bozienka ja również gratuluję, też byłam dzisiaj u swojego lekarza prowadzącego z nfz, moje wizyty u niego polegają na tym, że ja mu daję wyniki z ostatnich badań a on mi skierowanie na następne, które robię pare dni wcześniej przed kolejną wizytą (co 4 tyg) a że badania są dobre i w ogóle u mnie ciąża bez żadnych problemów przechodzi to tyle się dzieje, ale dzisiaj jak spytał mnie czy czuję już ruchy dziecka a ja powiedziałam, że tak to mówi "no to proszę na leżankę" i słuchaliśmy razem serduszka ;) miał taki stetoskop, że on dotykał brzuszka a słychać było na cały gabinet, ja pierwszy raz je słyszałam i powiem wam dziewczyny, że był to dla mnie jak narazie najlepszy moment ciąży, nic mnie jeszcze nie wzruszyło w takim stopniu, te usg 4d, zdjęcia czy ruchy jak właśnie bicie serduszka mojego maleństwa ;)

reklama
Bozienka gratuluję córeczki :-):-):-) fajnie, że wszystko z Kornelką ok - już się teraz nie martw i nie słuchaj lekarzy telefonicznych ;-);-)
Renia :) chyba dla każdej kobietki, która pierwszy raz zostanie mamą bicie serduszka Maluszka jest niepowtarzające :-):-):-) ja pierwszy raz usłyszałam jak leżałam w szpitalu - byłam na usg po którym mieli stwierdzić czy ide do domu czy nie i wróciłam zryczana - każdy myślał, że przez to, że mnie jeszcze trzymają a ja ze szczęścia płakałam bo serduszko usłyszałam :-):-):-):-) ale gratki ;-);-) ciesz się Kochana :-D:-D

Do góry