reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

o jeeej!
jakie wieści super tutaj widzę.
fajno, nic tylko się ciszyć:)))

juz nie mogę się doczekać swojego "połówkowego", a to dopiero miedzy 22-24 t.c. - mam wrazenie , ze coraz wolniej mi ten czas leci.
I do tego super świetny Doktor będzie nam to badanie robił :)

Gratuluję Paniom dobrych wieści i oby po każdej wizycie takie były :)

ps. swoja droga nie mogę się juz doczekać marca i wieści po porodach i te zdjęcia małych krasnali! aaa! :)

reklama
witajcie, wczoraj od godz.14 mialam problem z netem, a tu teraz wchodze i widze taaaakie dobre wiesci:-)
Amandla- super:-) gratuluje córuni!!!
Pinula- czekalam na wiesci od Ciebie czy sie synus potwierdzi no i jest!! super!!

Perelandra- trzymam kciuki za piatkowe usg, zeby dzidzia sie "prawidlowo" ustawila na monitorze:tak::-)

lastpetunia- ale chyba chodzisz na NFZ?? czy prywatnie i tak Cie 'naciaga'? ja i tak mam czesto z racji (moich problemow z ciaza) wydaje mi sie, bo co 3 tygodnie, ale jak na prywatnego to i tak nie naciaga chyba za bardzo, bogu dzieki, ze zmienilam lekarza i mam zamiast 100 zl. 70 zl zawsze cos jakas roznica.

Amadla, Pinula - gratulacje! super, że znacie już płeć.
Ajako - a ja zapisałam się do ubezpieczenia, gdzie płacę 60 zl miesięcznie i mam nielimitowane wizyty u wszystkich specjalistów, usg i właściwie wszystkie inne badania. Jestem ogromnie zadowolona, ze coś takiego odkryłam.

Ja mam połówkowe 5-tego listopada. Też bym bardzo chciała wiedzieć. Znowu śnił mi się dzisiaj chłopiec -już trzeci raz, ale te sny są pewnie dlatego, że chciałam dziewczynkę. W sumie zaczyna mi być coraz bardziej obojętne co będzie, ale chciałabym wcześniej wiedzieć.

Ostatnia edycja:
mnie tez się chłopiec śni...

ja do lekarza chodze prywatnie raz w miesiącu (co 4 tyg) - płacę ok 100 zł.... ale za resztę badan nie płacę nic...

to ja zrobie male podsumowanie:
śni mi sie chłopiec,
soda raz sie pieni raz nie,
lekarz na USG mowi, ze dziewczynka. - jak narazie;p

aaahahahah!

reklama
Mi się śniła córeczka w pierwszej ciąży - dwa razy, a też chciałam dziewczynkę. Wszyscy mi wmawiali, że będzie chłopiec, bo ładnie wyglądam. I była córeczka - ale się zdziwili zwolennicy babcinych teorii :)

Do góry