reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

o jeeej!
jakie wieści super tutaj widzę.
fajno, nic tylko się ciszyć:)))

juz nie mogę się doczekać swojego "połówkowego", a to dopiero miedzy 22-24 t.c. - mam wrazenie , ze coraz wolniej mi ten czas leci.
I do tego super świetny Doktor będzie nam to badanie robił :)

Gratuluję Paniom dobrych wieści i oby po każdej wizycie takie były :)

ps. swoja droga nie mogę się juz doczekać marca i wieści po porodach i te zdjęcia małych krasnali! aaa! :)

reklama
witajcie, wczoraj od godz.14 mialam problem z netem, a tu teraz wchodze i widze taaaakie dobre wiesci:-)
Amandla- super:-) gratuluje córuni!!!
Pinula- czekalam na wiesci od Ciebie czy sie synus potwierdzi no i jest!! super!!

Perelandra- trzymam kciuki za piatkowe usg, zeby dzidzia sie "prawidlowo" ustawila na monitorze:tak::-)

lastpetunia- ale chyba chodzisz na NFZ?? czy prywatnie i tak Cie 'naciaga'? ja i tak mam czesto z racji (moich problemow z ciaza) wydaje mi sie, bo co 3 tygodnie, ale jak na prywatnego to i tak nie naciaga chyba za bardzo, bogu dzieki, ze zmienilam lekarza i mam zamiast 100 zl. 70 zl zawsze cos jakas roznica.

Amadla, Pinula - gratulacje! super, że znacie już płeć.
Ajako - a ja zapisałam się do ubezpieczenia, gdzie płacę 60 zl miesięcznie i mam nielimitowane wizyty u wszystkich specjalistów, usg i właściwie wszystkie inne badania. Jestem ogromnie zadowolona, ze coś takiego odkryłam.

Ja mam połówkowe 5-tego listopada. Też bym bardzo chciała wiedzieć. Znowu śnił mi się dzisiaj chłopiec -już trzeci raz, ale te sny są pewnie dlatego, że chciałam dziewczynkę. W sumie zaczyna mi być coraz bardziej obojętne co będzie, ale chciałabym wcześniej wiedzieć.

Ostatnia edycja:
mnie tez się chłopiec śni...

ja do lekarza chodze prywatnie raz w miesiącu (co 4 tyg) - płacę ok 100 zł.... ale za resztę badan nie płacę nic...

to ja zrobie male podsumowanie:
śni mi sie chłopiec,
soda raz sie pieni raz nie,
lekarz na USG mowi, ze dziewczynka. - jak narazie;p

aaahahahah!

reklama
Mi się śniła córeczka w pierwszej ciąży - dwa razy, a też chciałam dziewczynkę. Wszyscy mi wmawiali, że będzie chłopiec, bo ładnie wyglądam. I była córeczka - ale się zdziwili zwolennicy babcinych teorii :)

Do góry