reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

dziewczyny pas! bo będę wrednie kasować kolejne posty :confused2: wątek jest o naszych obecnych wizytach u lekarza a nie opiniach o opiece lekarskiej PL kontra ANG wiec będę mieć wytłumaczenie;-)

reklama

Ivi
oki doki

ja po prostu chciałam zeby te co sa w pl
(a nigdy w uk nie były w cizazy)
nie "wspołczuły" tak starsznie tym co sa w uk..
i tam maja ciaze prowadzona,
bez powodu
bo tak nie jest ja tu kolezaka (i) przedstawiaja(ą),
naprawde tam dbaja o nowe zycie, maja inna mentalnos, inne procedury ale nie olewaja matek i naprawde im nie jest tak zle...
to nie Etiopia

No sorry ivi ale widzisz już koniec dyskusji a laska musi mieć ostatnie zdanie. Mało tego jeszcze próbuje Wam wmówić , że kłamiemy i robimy z siebie ofiary. To jest już żenujące, na szczęscie każda z Nas ma rozum i wie jak jest i dziewczyny widzą i czytają nasze relacje z prowadzenia ciązy w UK i same mogą wyrobić sobie zdanie.

dziewczyny pas! bo będę wrednie kasować kolejne posty :confused2: wątek jest o naszych obecnych wizytach u lekarza a nie opiniach o opiece lekarskiej PL kontra ANG wiec będę mieć wytłumaczenie;-)

popieram :-)
Ja ma wizytę w czwartek :-) a płeć będę mogła poznać 14 listopada więc czekam cierpliwie :-)

kochane każda z nas ma rozum i wiemy że są lekarze i LEKARZE. I dużo zależy od specyfiki leczenia w danym kraju ale też od osoby na którą się trafi. I proszę, bez przerzucania się argumentami dalszymi.

MaMicurina - no to już za chwile dosłownie:D

A ja coś koło 2 listopada miałam połówkowe ustalone w anglii więc tutaj też coś koło tego wybiorę się do lekarza ;-)
I nie ukrywam już ciągle o tym myślę i mam nadzieje, że się ślicznie pokaże małe :-)

Ale super:) posypie się wizyt znów!!:))

A macie co wizytę badania z krwi zlecane? Bo u mnie lekarka patrzy na wyniki i nie zawsze daje na kolejny miesiąc skierowanie.. ostatnio stwierdziła że mam anemie, wiec mam łykać żelazo i ten miesiąc mnie ominie pobieranie krwi, dopiero następnym razem mi wypisze skierowanie.

reklama
Do góry