reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

dziewczyny pas! bo będę wrednie kasować kolejne posty :confused2: wątek jest o naszych obecnych wizytach u lekarza a nie opiniach o opiece lekarskiej PL kontra ANG wiec będę mieć wytłumaczenie;-)

reklama

Ivi
oki doki

ja po prostu chciałam zeby te co sa w pl
(a nigdy w uk nie były w cizazy)
nie "wspołczuły" tak starsznie tym co sa w uk..
i tam maja ciaze prowadzona,
bez powodu
bo tak nie jest ja tu kolezaka (i) przedstawiaja(ą),
naprawde tam dbaja o nowe zycie, maja inna mentalnos, inne procedury ale nie olewaja matek i naprawde im nie jest tak zle...
to nie Etiopia

No sorry ivi ale widzisz już koniec dyskusji a laska musi mieć ostatnie zdanie. Mało tego jeszcze próbuje Wam wmówić , że kłamiemy i robimy z siebie ofiary. To jest już żenujące, na szczęscie każda z Nas ma rozum i wie jak jest i dziewczyny widzą i czytają nasze relacje z prowadzenia ciązy w UK i same mogą wyrobić sobie zdanie.

dziewczyny pas! bo będę wrednie kasować kolejne posty :confused2: wątek jest o naszych obecnych wizytach u lekarza a nie opiniach o opiece lekarskiej PL kontra ANG wiec będę mieć wytłumaczenie;-)

popieram :-)
Ja ma wizytę w czwartek :-) a płeć będę mogła poznać 14 listopada więc czekam cierpliwie :-)

kochane każda z nas ma rozum i wiemy że są lekarze i LEKARZE. I dużo zależy od specyfiki leczenia w danym kraju ale też od osoby na którą się trafi. I proszę, bez przerzucania się argumentami dalszymi.

MaMicurina - no to już za chwile dosłownie:D

A ja coś koło 2 listopada miałam połówkowe ustalone w anglii więc tutaj też coś koło tego wybiorę się do lekarza ;-)
I nie ukrywam już ciągle o tym myślę i mam nadzieje, że się ślicznie pokaże małe :-)

Ale super:) posypie się wizyt znów!!:))

A macie co wizytę badania z krwi zlecane? Bo u mnie lekarka patrzy na wyniki i nie zawsze daje na kolejny miesiąc skierowanie.. ostatnio stwierdziła że mam anemie, wiec mam łykać żelazo i ten miesiąc mnie ominie pobieranie krwi, dopiero następnym razem mi wypisze skierowanie.

reklama
Do góry