reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Angel używanie leków bez podstawowych padań może prowadzić do takich sytuacji . A u nas większość kobiet przed podaniem hormonów nie jest badana :no:
Wystarczy że raz poroniła i już podaję sie je na wszelki wypadek mimo że nie wiadomo jaka była przyczyna poronienia i czy była to kwestia hormonów czy wady rozwojowe albo całkiem inna ( coraz więcej lekarzy zaleca staranie się o ciąże w okresie letnim bo okres infekcyjny sprzyja poronieniom )

Tricia popieram w całej rozciągliwości

Ostatnia edycja:
reklama
Nie, my tu z dziewczynami piszemy o swoich doświadczeniach i osobistych odczuciach co do prowadzenia ciąży w UK, a ty znalazłaś sobie misję udowodnić , że jest inaczej. A czemu to nie mam pojęcia ;)
Wypisałam już od A do Z wszystko co uważam na ten temat a ty widać musisz poprostu pokazać, że wiesz lepiej. Wiec pas - wszystkie przesadzamy , jest wspaniale każdemu poronienia i zaniedbanie lekarzy w UK polecam :-)

Mini nie słyszałam o negatywnych skutkach przyjmowania luteiny- jeżeli to nie brak progesteronu jest wynikiem plamienia to itak się poroni itak. Zawsze jednak cięzarna czuje sie psychicznie inaczej jak wie ze w 8 tygodniu plami, pojedzie do szpitala to ja chociaz zatrzymaja, zbadaja, zrobia usg czy ok, podadza leki. A Tu masz świadomość, że nikt Ci nie pomoże. Jesteś sama w domu ze swoją tragedią. O to cały czas mi chodzi.

Ostatnia edycja:
l. Tez bym nie wzieła ale akurat to progest. wiec zaszkodzic nie mogł.

Dużo lekarzy twierdzi że nospa w ciąży nie szkodzi , a któraś dziewczyna tutaj pisała o dzieciach ponospowych .
Ja tak całkiem nie jestem przekonana że nie szkodzi . Może za kilka lat się okazać że jednak ma jakieś skutki uboczne ...

nie wiem czy az takie zmiany
czy Wy przesadzacie

Mini dobrze ze chociaz jest kilka osob takich ja Ty co wiedza o co biega a nie wypisuja głupoty i na upatrego sie ich trzymaja.

Rozmawiałyśmy sobie o swoich odczuciach a obie swoje wypowiedzi w temacie zaczęłaś wlaśnie w takim kontekście- więc nie próbuj mi wmawiać, że "wiem najlepiej" bo piszę to co uważam a ty odrazu próbujesz podburzyć i podważyć nasze zdanie ;)
Więc.. to wszystko ;)

dziewczyny bardzo proszę o spokój :)
jak dyskusja zaczyna tak wyglądać to średnio jest to dyskusja;)

Może pochwalcie się która teraz ma wizytę i kiedy jest szansa na poznanie płci kolejnych naszych dzieciaczków?:))

reklama
No bo to sa moje odczucia!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze nic pozytywnego nie napisałas
same narzekania
zdrowy maluch a matce ciagle cos .. takie czepianie sie ..

.............

Do góry