reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Czikusia - tak, w pon podejmą decyzję, kiedy będą szyć szyjkę. Wtedy troche odetchnę:)

a wyniki są ok! nic nie rozumiem....a parcie jest dalej...

reklama
Jestem wciąż z Wami. Mam podwyższone crp, ale nie rośnie i nie jest takie kosmiczne jak dwa lata temu. Dostałam antybiotyk jeszcze zanim wyniki badań moczu. Jestem lepszej myśli...

INOMAMA dziękuję za dobre słowo!:) mam wrażenie,że tylko Ty przeczytałaś mój post, bo przeszedł zupełnie bez odzewu, a martwiłam się wczoraj :( szkoda,że tak jest na forum...

Kasiu ale skoro sam lekarz powiedział że możesz plamić po cytologii to czemu się martwiłaś? przecież on wie co mówi. ja nie plamiłam po cytologii ale za to po badaniu szyjki (bagatela w szpitalu) krwawiłam przez kilka dni - tacy "fachowcy"

Panna, będzie dobrze, zobaczysz :)

reklama
Kasia mi przy robieniu cytologii lekarz od razu zapowiedział że mogę plamić i nie jest to nic niepokojącego. No ale na szczęście nic takiego u mnie nie miało miejsca.

Inomama, panna nie będę oryginalna - bardzo mocno trzymam za Was kciuki i też się modlę za zdrówko Waszych dzidziolków:tak:

Do góry