reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Bluelovi - ma się tego farta, co? :) gratulacje!!!!

Kasia - ja nie tylko po cytologii plamię, po zwykłym badaniu też, tak więc nie martw się

Ikasia - a jakieś naturalne środki? miody, cytryny, czosnki?

Panna nikt - wszystkie dobre myśli do Was, trzymaj się tam i wychodź jak najprędzej!!!

Ania - cieszę się, ze przyszedł teraz czas na dobre wieści. Gratulacje kochana!

a ja wczoraj też wylądowałam na dyżurze ostrym w szpitalu...jakiś fatalny dzień czy co...od 15 gdzieś czułam napinanie, ciągnięcie w dół, ból jakby w okolicach kości ogonowej. Do tego upławy. Dokładnie tak samo zaczął się początek końca rok temu...nie myślałam za dużo, tylko do lekarza. Tam oczywiście, po naszych przeprawach, wszyscy chyba nas już znają, więc nie trzeba było nawet dużo kombinować po francusku. Zbadali wsio (ciśnienie 3 razy, bo takie niskie, że bali sie że zemdleję, a ja takie mam zawsze, więc i 2 kawy dziennie to dla mnie norma), siuśki, krew, usg i oczywiście badanie szyjki.
Z dzidziolem ok, siedział sobie i machał beztrosko, szyjka też ok. Ale przy badaniu aż zawyłam z bólu, jak się doktorek rozpędził i do łokcia mi prawie rękę wsadził. Okazuje się, ze coś z pęcherzem. Ja rzeczywiście od kilku dni non stop sikać chodzę i cały czas parcie na pęcherz jest. A jak tam dotknął....ołacia!!!!!!!!!!

zaraz będą wyniki szczegółowe, jak tylko się dodzwonię - dam znać.
Strachu najadłam się co niemiara, mój mąż aż blady był. Co ja bym dała, zeby donosić i urodzić zdrowe dziecko...I nie widzieć już tego szpitala tyle razy. I nie widzieć jak na nas patrzą, nie słyszeć"a to ona w tamtym roku urodziła martwe bliźniaczki"...................jezu...........

reklama
ania gratuluje udanej wizyty! :**
Inomamma bardzo ci wspolczuje ale ja trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze, jak cos cie nie pokoi zawsze jedz! ;( ale teraz musi juz byc dobrze nie martw sie ! \
panna dobrze ze nic powaznego sie nie dzieje u cb tez musi byc dobrze musicie sie wszystkie nastawic na to ze bedzie dobrze!! wiara czyni cuda!

Jakiś straszny dzień był wczoraj, Panna nikt kochana trzymaj się tam, musi być dobrze! Ja w to wierzę i obiecuję Ci będę się modlić, żeby tak było.
Inomama słoneczko do Ciebie również te same słowa co do Panny. Najważniejsze, że dzidziolek zdrowy! Chociaż uspokoiłaś się pewnie jak zobaczyłaś dzidzię Twoją, a z problemami z pęcherzem sobie poradzą. Pisałaś, ze musisz wytrzymać do sierpnia, a wtedy zabieg, zobacz kochana, już koniec lipca. Zaraz sierpień. Kciuki za zdrówko Twoje i kropka Waszego trzymam nadal z całej siły i ani myślę puszczać. Modlitwa też jest!!!

Blue lovi dla Ciebie wielkie gratulacje, straszliwie się cieszę razem z Tobą bo wiem jak chciałaś zobaczyć siusiaczka. Wymarzyłaś Go sobie. Coś chyba niedoczytałam bo myślałam, że jeszcze 2 tygodnie do Twojego usg, nie wiedziałam, że to wczoraj było.

Ania cieszę się, że wszystko ok. Może na następnej wizycie uda się podejrzeć płeć.
Ja też już bym bardzo chciała wiedzieć....

hope bo mialo tak byc ale mialam sen wczoraj ze bylam u ginekologa i jak przykladal glowice do brzucha to sie obudzilam i on nie zdazyl mi powiedziec co to za plec wiec tego samego dnia nie moglam wytrzymac imówie jak ma byc fiutek to sie pokaze i teraz i tak bylo :))))

inomama tez walcze z pecherzem we wtorek zobaczymy co powie lekarz, musze odebrac wyniki posiewu ps patrze w tabelke i masz 29 wizyte przed zabiegiem co ci sie szykuje?:( beda cos czarowac na twojej szyjce dobrze pamietam?
bluelovi gratuluje syneczka!!piekne imie Wojtus;)
vinga nie wiem czy prosilam o wpisanie mi wizyty kontrolnej na 30lipca?:)

Inomama trzymam za wyniki kciukasy bardzo mocno...tylko się nie stresuj bo to nie wskazane...a na pewno bedzie wszystko oki:):)

Inomama-myślę o Was i co tu dużo mówić-macie myśleć pozytywnie. Przykro mi ogromnie z powodu Twoich zeszłorocznych przeżyć, nie miałam o nich pojęcia. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić co czułaś. Silna z Ciebie kobieta-tak masz myśleć!
Wysyłam pozytywne prądy (pracuję w zakładzie energet.)

reklama
Do góry