reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

haha, na pewno robi ci takiego malego zidana (nie wiem czy ogladacie mecze ale zidany kiedys na meczu komus tam juz nie pamietam z kim wtedy grali tak z główki walnął), moze twój maluszek będzie też piłkarzem:)

reklama
Inomama moze ty tez wlasnie masz takiego footboliste i tam napiera , trzymaj sie ;))):-)
Sylka prosze a kiedy wizyta? ^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

Hejka dziewczyny, a ja juz nie moge spac dzis, wczoraj wrocilismy z kina o 1.30 w nocy wiec sobie nie pospalam.ale przynajmniej mam troche czasu nadrobic:-)
inomama, ja tez mialam takie napieranie w 1 ciazy, ale tak chyba od 6 miesiaca albo pozniej, i to byla glowka, bo czesto moja dzidzia sobie wisiala glowka w dol, i jak przejezdzalam przez np. progi dla zmniejszenia predkosci i i moj jechal za szybko, to az mnie bolalo wlasnie przy szyjce.kiepskie uczucie.
w 2 ciazy juz tego nie bylo,ale mala nie robila takich fikolkow.jest teraz tez troche spokojniejsza niz ta pierwsza:-D
wiec sie darlam jak przejezdzal przez te gorki, policjanci by sie ucieszyli,ze taki zatrzymywacz ze mnie byl.
a tak serio jak to odczuwasz?

Kasia czy plamienie juz ustalo? Rozumiem Twoje zmartwienie, bo to pierwsza ciaza, i krew nigdy nie jest mile widziana przez nas.sama wiem po sobie, bo wprawdzie male plamienia byly w 2 i 3 ciazy,ale zmartwiona bylam, to normalne.
ostatnio to bylo, jak juz teraz jestem pewna, bylo to przez przytulanko i narazie sobie daje niestety z tym spokoj.bo jak piszesz nic milego widziec nawet malaplamke krwi. To bylo podraznienie szyjki, tak jak w Twoim przypadku przez cytologie.powiem Ci tez mam przewaznie plamienie po cytologii,dlatego w ciazy nie robie, by juz nie ogladac tych plam.
ale nie denerwuj sie, jesli to bylo tylko pojedyncze plamienie po cytologii i ustalo, to naprawde normalne:-)

a ja dziewczyny sie wczoraj wystraszylam, tak mnie zaczelo kluc z lewej strony i promieniowac na caly tyl, taki bol typu nerkowego, potem lekko przechodzilo na prawa strone, potem bol przechodzil i znowu. Krzyczalam jak na porodowce,a bylismy w samochodzie i nie mialam zadnych p.bolowych.przeszlo za jakas godzine ale myslalam,ze jakies zapalenie nerek, albo wygladalo to na jakis kamien gdzies w drogach moczowych.masakra.najlepsze jest to,ze jak powiem lekarce to,to i tak nic z tym nie zrobia, chyba,zeby pojawialo sie to iles razy.mam jednak nadzieje,ze to jednorazowy atak i nic nie znaczy.ale swoje do myslenia mam...

Walczymy obie. Miałam poronic wczoraj ale jakimś cudem tak sie nie stało a szyjka sie zamknęła, tylko ze jest krociutka bardzo. Czekamy co dalej, czy stan zapalny minie czy sie jeszcze uda. Dzidzia żyje...:) skurczow póki co nie mam od wczoraj.
Taka moja uroda, powiedzieli mi doktory...

Panna kochana moja trzymam kciuki z całych sił!!!! Oby twoja maleńka siedziała w brzuszku jak najdłużej!! Będę się modlić za was obie!!

reklama
justynaj- dziękuję za dobre słowa!:) plamienie ustało i już jest ok, ale stres był bo boję się o moją fasolkę cały czas:) tak bardzo ją kocham!

panna- trzymaj się kochana! będę się za Was modliła i trzymała mocno kciuki. Dzidzia będzie walczyć! Wszystko dobrze się skończy:)

Do góry