reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Sylka: śliczne zdjęcie dzidziusia!
Anbas: również gratuluję dobrych wieści.

co do terminów rodzenia to ja pierwsze mam z 28 grudnia, w terminie z OM i na pierwszy spacer wyszłam w lutym.... bo cały styczeń było -10 -20:)

Teraz chciałam wiosenne - no, ale będzie z końca stycznie to źle tez nie będzie- widocznie płodna jestem na dzieci zimowe:-p - przynajmniej na wakacje już takie fajne będzie i owocków dużo i warzywek do rozszerzania jadłospisu:-D

reklama
Ja już po badaniach...usg genetyczne...wszytsko ok,. przeziernosc 0,13, nosek 0,29,..wiec wszystko w jak najlepszym porządku...dzidzi ma 6,29, I wg usg jest 12tydzien 4 dzien, wiec dokladnie tyle ile wychodzi z OM...termin mam na 16 stycznia:)Maly lub mala sie wiercil....super widok...bylo I usg przezpochwowe I przez brzuszek...
Bylam z męzulkiem,ktory pierwszy raz widzial dxidziusia...teraz caly czas oglada fotki I powiedzial ze za 2 tyg idzie ze mna do lekarza bo chce go jeszcze raz zobaczyc:)
A I szyjka macicy ma 6cm....
lekarka powiedziala ze imponujaca:) I ze dzidzi jest wysoko bardzo:)

No I łozysko jest na tylniej scianie, delikatnie zachodzi na przód, ale podobno potem macica pociagnie je do tyłu...
Jedynie co, to pobolewa mnie brzuszek jak na okres...pewnie to macica sie rozciaga...

Do góry