reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Blanka przykro mi :-( ten świat mnie przeraża....

Marika u mnie ruchy od wczoraj osłabły... nie wiem sama co o tym myśleć ..

Inomama gratuluję wyników :tak: u mnie to chyba nie były wody bo nic więcej nie poleciało znacząco. Od wczoraj więcej sikami częściej i ...mała słabiej się rusza... tzn rusza się i dalej czkawka ale ja dużo słabiej to czuję... chol**a wie dlaczego.... mężulinda w pracy jak skończy o 14.00 to jednak pojedziemy na ktg może i usg mi zrobią bo my tu dla nich szczególny przypadek... eeehhhh od razu 2 stycznia lecimy na Łódź... mam dość tego stresu

ale to miłe jak się wchodzi i kolejne rozpakowane szczęśliwie :-) wszystkim Wam jeszcze raz szczęśliwego rozwiązania :*

reklama
CALINECZKA tez czasami sie martwie ale pewnie niepotrzebnie. Dzidzia ma juz malutko miejsca a pewnie jest juz taka duza.
Jesli cie to uspokoi to jedz na KTG, ja wczoraj bylam. Przez 40 min dzidzia bez budzenia wciaz sie ruszala. Nie wszystko czulam, a bylo slychac te szuranie na KTG

dziewczyny gratuluje wizyt i ktg i usg ;******* dzieciaki rosna jak szalone ;D
moj wczoraj na usg wazyl 3300 ;D wiec super jestem szczesliwa ;)

blanka bardzo mi przykro ;(((( !!!!!!!! trzymaj sie kochana ;(

prosze o wpisanie mojego ktg w szpitalu 02.01.2014 r na 10 ;D dzieki ;)

aaa..zapomnialam dodac M wczoraj odebral wyniki gbs ujemny ;)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:-) Cieszę się, że z maluchami wszystko dobrze - pomyśleć, że już coraz mniej czasu zostało do spotkania z dzidziami:)

Bardzo proszę o wpisanie wizyty na 02.01 - być może nie podałam ostatnio, albo gdzieś umknęło:-D

Blanka strasznie mi przykro z powodu kuzyna:-(

Jak tak czytam o tych waszych badaniach to zastanawiam się, czy poza mną jest jeszcze ktoś, kto w ogóle nie miał robionego KTG? Gin ostatnio wspomniał że mogę zrobić, ale żebym zapisała się dopiero po nowym roku...

Blanka - współczuję:( inomama - gratuluję wyników:) bluelovi - no to duża dzidzia już! jaguś - ja nie miałam ktg, jeśli nie urodzę do 2.01 (wtedy mam wizytę) to pewnie wtedy, będę już chodzić. Mój też mniej ruchliwy, wolałam jak ciąglę się wiercił..ale miejsca na pewno już mniej ma i siły zbiera, ważne że co jakiś czas daje o osbie znać...

Moja też ostatnio spokojniejsza, szczególnie wczoraj i przedwczoraj, udawała że jej nie ma:-D Ale już nie panikuję, bo wiem że ma niekiedy takie dni:) Teraz czekam aż się jej czkawka skończy i może mi się uda trochę pokój ogarnąć;-)

Blanka bardzo mi przykro.

A ja ktg mialam wtedy co jechalam na ip ze skurczami...a tak to nie bede miec.. tu dopiero w trakcie porodu mnie podlacza heh. Nawet nie wiem jaka mniej wiecej wage bedzie miec dzidzius bo usg tez nie robia. Tak wiec ja w takiej niewiadomej jestem hehe.

ja nie mialam jeszcze ktg i nie wiem kiedy bede miala u nas 2 tyg przed porodem robia.

a 14 stycznia mam ostatnia wizyte u gin dopiero

u mnie gbs dodatnie

wagi dziecka tez nie znam

Jaguś, ja nie miałam :) Nawet ostatnio pytałam o to lekarza, ale powiedział, że jeśli mała się rusza i nie mam poczucia, że coś złego się dzieje, to nie ma potrzeby robić... A w razie gdyby np. przestała się ruszać albo coś, to mam jechać do szpitala na IP i wtedy mi zrobią..

reklama
A ja sama poszlam do szpitala na ktg 3 tyg przed terminem. Pozniej powiedzieli przyjsc po tyg, czyli 2 tyg przed terminem. Nastepne po 4 dniach i teraz mam miec po 3 dniach.
Jak cos was niepokoi to po prostu jedzcie na IP i tam wam zrobia KTG
W piereszej ciaxy mialam tylko raz a drugi raz podczas porodu

Do góry