reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczynki troszkę mnie nie było mam problemy z internetem :(

gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne !!!!

Ja leże ile tylko mogę a krocze mnie boli jak bym juz po porodzie była :(

Magsus, mnie tez krocze bolalo przez kilka dni, ale narazie przeszlo.

dzieki dziewczyny
, a i jeszcze nie napisalam,ze moja szyjka jest ok, lekarz mi wlozyl gleboko paluchy ,az powiedzial, ze glowke czul, ponadto mialam powtarzana cytologie , bo poprzednim razem polozna za malo materialu pobrala.

Gratuluje wizyt dziewczynki :)

Ja zaglądam coraz mniej na nasze forum, ale taki mnie syndrom wicia gniazdka dopadł ,ze hej! Organizuje , piore, układam , przekładam , mebluje :p
Plecy i żebra nie dają mi życ.

Kciuki za wizyty najblizsze

Hej dziewczyny :) Ja po wizycie :) Zuzia nadal Zuzią :) Ułożona główką w dół, z prawej strony nogi i ręce. Waga ok. 1500 gram :) Wszystko w porządku. Niestety nie pokazała twarzyczki :( Zasłaniała się cały czas ręką. W piątek mam wizytę kontrolną to może się pokaże :)

reklama
Do góry